Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - máj 2010

Posledné fotoreporty

26.5.2010
streda

Red Bull Flight Club @ Zio club, Spišská Nová Ves 22.5.2010 - fotky od Jumba

Skvelá hudba, výborná nálada, sexi baby. Na Spiš priletel Red Bull s celou posádkou Flight Club. Zahrali DJ-i Aqua, Truhlik a Sai. Skvelá party! Sťahuj sety z tejto akcie už najbližšie dni iba u nás! ;)18:38Skvelá hudba, výborná nálada, sexi baby. Na Spiš priletel Red Bull s celou posádkou Flight Club. Zahrali DJ-i Aqua, Truhlik a Sai. Skvelá party! Sťahuj sety z tejto akcie už najbližšie dni iba u nás! ;)
24.5.2010
pondelok

Fotoreport zo SpringBeatu 2010 by Katka

V sobotu 22. mája vychádzali minimalovo-TECHNOidné zvuky spod útrob žilinskej "Masaryčky". Retro Club nasiakol beatmi, atmosférou, clubbermi a energiou. Ďakujeme za návštevu a príval šťavnatých "podtatranských" zvukov v podaní dj Geenka. Za mixpultom sa vystriedal aj legendárny domáci dj Grining a šikovne mu sekundovali dj Marosh a dj Arab. 21:33V sobotu 22. mája vychádzali minimalovo-TECHNOidné zvuky spod útrob žilinskej "Masaryčky". Retro Club nasiakol beatmi, atmosférou, clubbermi a energiou. Ďakujeme za návštevu a príval šťavnatých "podtatranských" zvukov v podaní dj Geenka. Za mixpultom sa vystriedal aj legendárny domáci dj Grining a šikovne mu sekundovali dj Marosh a dj Arab.
22.5.2010
sobota

Fotoreport z HouseEvening by Katka

V piatok 21. mája sa v Žiline konala House Evening - opening párty. Do vynovených priestorov Atlantic baru ste si mohli prísť vypočuť tanečný House. Platnami rozkrútili domáci djs October & Caterpillar!11:51V piatok 21. mája sa v Žiline konala House Evening - opening párty. Do vynovených priestorov Atlantic baru ste si mohli prísť vypočuť tanečný House. Platnami rozkrútili domáci djs October & Caterpillar!

Fotky z Dubflex Dubstep Conference by hudri

Včera so konala dlho očakávana dubstepka. Na počudovanie s menším počtom návštevníkov, to však neubralo na atmosfére. Vystriedala sa domáca elita, ale aj návšteva z UK.14:11Včera so konala dlho očakávana dubstepka. Na počudovanie s menším počtom návštevníkov, to však neubralo na atmosfére. Vystriedala sa domáca elita, ale aj návšteva z UK.
21.5.2010
piatok

Fotky zo Svezarm Calling vol.3 od Michael Kelso

V sobotu 15.5.2010 bolo pod Spišským hradom bumtuc... Svezarm
Calling už po tretí krát. Zahrali Deepsoul & Malek a
residenti: Combaq, Kesho a Michael Kelso.09:57V sobotu 15.5.2010 bolo pod Spišským hradom bumtuc... Svezarm Calling už po tretí krát. Zahrali Deepsoul & Malek a residenti: Combaq, Kesho a Michael Kelso.
19.5.2010
streda

Fotky z AUDIO NIGHT 4 by thijst & hudri

V piatok sa žúrkovalo v K Klube v Detve na treťom poschodí. Párty rozpeckovali domáci Cole a Chambermaid, hostia boli Funkatron a Kaizels.
23:45V piatok sa žúrkovalo v K Klube v Detve na treťom poschodí. Párty rozpeckovali domáci Cole a Chambermaid, hostia boli Funkatron a Kaizels.
18.5.2010
utorok

Fotoreport: Broken Base 7 (electro/house stage)

A máme tu ďalší fotoreport zo siedmeho pokračovania žúrky Broken Base. Tentokrát si pripomenieme ako to vyzeralo na druhom electro/house stagei, kde sa predstavili košickí borci Roland Kadela a Funk´A´Live no a z prešovského bookinku SDJS to bola dvojka Paul Diamond a Eric Trane.15:27A máme tu ďalší fotoreport zo siedmeho pokračovania žúrky Broken Base. Tentokrát si pripomenieme ako to vyzeralo na druhom electro/house stagei, kde sa predstavili košickí borci Roland Kadela a Funk´A´Live no a z prešovského bookinku SDJS to bola dvojka Paul Diamond a Eric Trane.
17.5.2010
pondelok

Fotoreport z Le Grande House - Ibiza Edition

Upršaná sobota nezastavila organizatorov akcie Le Grande House a v klube Dopler, kam sa akcia presunula, usporiadali poriadnu housovú búrku. Ako prvý sa predstavil DJ Paul Boski. Po ňom nasledoval Dave Goethals z Belgicka. Následne svojím setom rozprúdil krv v žilách DJ Pappi a vytvoril tak skvelú atmosféru pre hlavného headlinera Briana Crossa (ES) ktorý ju vystupňoval na maximum. Ďalším účinkujúcim bol Charlie Clubber ktorý nekompromisne naložil do kotla tučný materiál. Jedna z najžiadanejších slovenských dídžejok Laddy M a po nej DJ Fresh sa postarali o gradujúci záver celej, myslím si že nie len obsadením velmi kvalitnej akcie.23:19Upršaná sobota nezastavila organizatorov akcie Le Grande House a v klube Dopler, kam sa akcia presunula, usporiadali poriadnu housovú búrku. Ako prvý sa predstavil DJ Paul Boski. Po ňom nasledoval Dave Goethals z Belgicka. Následne svojím setom rozprúdil krv v žilách DJ Pappi a vytvoril tak skvelú atmosféru pre hlavného headlinera Briana Crossa (ES) ktorý ju vystupňoval na maximum. Ďalším účinkujúcim bol Charlie Clubber ktorý nekompromisne naložil do kotla tučný materiál. Jedna z najžiadanejších slovenských dídžejok Laddy M a po nej DJ Fresh sa postarali o gradujúci záver celej, myslím si že nie len obsadením velmi kvalitnej akcie.
16.5.2010
nedeľa

Surprise ReOpen party w/ Milan Lieskovsky

Milan Lieskovsky bol hosťom spoločne s FUN rádiom na znovuotváračke popradského klubu Surprise. Tento upršaný, ale inak zaujímavý sobotňajší večer poznačilo niekoľko drobných technických nepríjemnosti, ktoré ochromili nielen obsah foto výstupu, ale aj avizovaný live set z vystúpenia Milana. Nepochopiteľný "brum" v nahrávke v inak jeho skvelom sete by vám určite nepriniesol želané, preto sme sa ho rozhodli nezverejniť. Tešte sa ale na obsiahly video rozhovor, ktorý prinesieme už čoskoro.20:52Milan Lieskovsky bol hosťom spoločne s FUN rádiom na znovuotváračke popradského klubu Surprise. Tento upršaný, ale inak zaujímavý sobotňajší večer poznačilo niekoľko drobných technických nepríjemnosti, ktoré ochromili nielen obsah foto výstupu, ale aj avizovaný live set z vystúpenia Milana. Nepochopiteľný "brum" v nahrávke v inak jeho skvelom sete by vám určite nepriniesol želané, preto sme sa ho rozhodli nezverejniť. Tešte sa ale na obsiahly video rozhovor, ktorý prinesieme už čoskoro.

Fotoreport: Broken Base 7 (drum´n´bass stage)

Siedme pokračovanie žúrky Broken Base máme za sebou tak rekapitulujeme v podobe fotoreportu. Tentokrát nám promotéri priviezli maďarského, svetovo uznávaného dja menom Chris.SU, ktorý ako sám povedal: "U vás na Slovensku sa dokážu ľudia baviť lepšie ako u nás..."12:45Siedme pokračovanie žúrky Broken Base máme za sebou tak rekapitulujeme v podobe fotoreportu. Tentokrát nám promotéri priviezli maďarského, svetovo uznávaného dja menom Chris.SU, ktorý ako sám povedal: "U vás na Slovensku sa dokážu ľudia baviť lepšie ako u nás..."
2.5.2010
nedeľa

Fotoreport z Déjá vu

Juh rozmixoval sever! Všetci sme zhltli  elektrizujúcu atmosféru previazanú beatmi.
Kvalitnú porciu jahodového džemu nám v piatok večer v čadčanskom Déjá vu spektakulárne natreli djs: Peal, Mimo a Monoide!11:06Juh rozmixoval sever! Všetci sme zhltli elektrizujúcu atmosféru previazanú beatmi. Kvalitnú porciu jahodového džemu nám v piatok večer v čadčanskom Déjá vu spektakulárne natreli djs: Peal, Mimo a Monoide!

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch