Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - apríl 2010

Posledné fotoreporty

26.4.2010
pondelok

Fotky z NuDance XXL 4, Piano klub, Trenčín od Path

Trenčiansky piano club sa piatok 23.4 otriasal pod náporom kvalitného drum and bassu. Avšak nie všetko bolo podľa plánu. Medzi tých ktorí mali byť a neboli na správnom mieste patrila Utopia ktorá však neprišla kvôli byrokratickým opletačkám a Will Kennard (Status) vymenil pódium za posteľ a čaj. Tento otáznik a prázdne miesto na pódiu robil vrásky nielen organizátorom ale aj publiku. Avšak tento mordor rozohnala správa o kompenzácii skupín. Namiesto Utopie a Chase and Status prišli pokrútiť platne No Money a Exorcist. Check this out...09:22Trenčiansky piano club sa piatok 23.4 otriasal pod náporom kvalitného drum and bassu. Avšak nie všetko bolo podľa plánu. Medzi tých ktorí mali byť a neboli na správnom mieste patrila Utopia ktorá však neprišla kvôli byrokratickým opletačkám a Will Kennard (Status) vymenil pódium za posteľ a čaj. Tento otáznik a prázdne miesto na pódiu robil vrásky nielen organizátorom ale aj publiku. Avšak tento mordor rozohnala správa o kompenzácii skupín. Namiesto Utopie a Chase and Status prišli pokrútiť platne No Money a Exorcist. Check this out...
20.4.2010
utorok

Fotoreport z Electrode #4 by Katka

Superstar elektronickej hudby pre náročnejších, Američan Lusine (Jeff McIlwain), vystúpil v bratislavskom Subclube v sobotu 17. apríla. Sekundovali mu domáci Monoide, Peal the Band (live) a Ivek.19:56Superstar elektronickej hudby pre náročnejších, Američan Lusine (Jeff McIlwain), vystúpil v bratislavskom Subclube v sobotu 17. apríla. Sekundovali mu domáci Monoide, Peal the Band (live) a Ivek.
19.4.2010
pondelok

Elechtro Chatovica dva, Chata Ziar, Rajecká Lesná - Fotky od San

Dvoj-dňovka Chatovica sa uskutočnila už po druhý krát túto zimu počas víkendu 16. a 17. apríla v peknej zalesnenej oblasti pri Rajeckej Lesnej. Zahrali Grining, Benco, Facet, Nisiru, Derma a ďalší..20:12Dvoj-dňovka Chatovica sa uskutočnila už po druhý krát túto zimu počas víkendu 16. a 17. apríla v peknej zalesnenej oblasti pri Rajeckej Lesnej. Zahrali Grining, Benco, Facet, Nisiru, Derma a ďalší..
12.4.2010
pondelok

Fotky z NuDance 18 Crew party @ Zanzibar, Poprad - Photo by Jambo

Nielen v Poprade udomácnená drum and bass/breaks/dubstep party NuDance sa po roku existencie v klube Rock Fabric presunula do priestorov svojho času party-úspešného Zanzibaru. Line up v podaní NuDance crew bavil až do rána z polovice naplnený klub..11:15Nielen v Poprade udomácnená drum and bass/breaks/dubstep party NuDance sa po roku existencie v klube Rock Fabric presunula do priestorov svojho času party-úspešného Zanzibaru. Line up v podaní NuDance crew bavil až do rána z polovice naplnený klub..
8.4.2010
štvrtok

Fotky: Broken Base 6 - Letom svetom

Rozšírený košický klub Letom svetom hostil na svojej otváracej párty českú djane lámaných beatov no.1 IM Cyber. Nielen svojou krásou, ale najmä svojím citom pre hru prilákala do klubu veľa ľudí. Popri nej si zahrali Voodee a Frijah z Freetesa crew a doslova celú akciu na dnb stagei "zaklincoval" obľúbený Infect-ed. Na vedľajšom house-electro stagei dominoval Martin Haberland, Lemon s perkusionistom Andresom Povedom, dvojka Herak a Julien G, a Voks.16:56Rozšírený košický klub Letom svetom hostil na svojej otváracej párty českú djane lámaných beatov no.1 IM Cyber. Nielen svojou krásou, ale najmä svojím citom pre hru prilákala do klubu veľa ľudí. Popri nej si zahrali Voodee a Frijah z Freetesa crew a doslova celú akciu na dnb stagei "zaklincoval" obľúbený Infect-ed. Na vedľajšom house-electro stagei dominoval Martin Haberland, Lemon s perkusionistom Andresom Povedom, dvojka Herak a Julien G, a Voks.
7.4.2010
streda

Fotky: MC Deadly Hunta - Wave club

MC Deadly Hunta sa ukázal v plnej paráde na reggae-jungle párty v prešovskom clube Wave. Spolu s ním sa predstavili aj Adham, Ragga Warriors Sound a APG! Akcia ozaj skvelá..13:38MC Deadly Hunta sa ukázal v plnej paráde na reggae-jungle párty v prešovskom clube Wave. Spolu s ním sa predstavili aj Adham, Ragga Warriors Sound a APG! Akcia ozaj skvelá..

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch