Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - júl 2009

Posledné fotoreporty

28.7.2009
utorok

Fotky: SunDance open air beach party (2.časť)

Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Sobotný večer Vás bavili djs ako Michael Burian,Breeth,PeetboyFlower,Juan De Marco,Sun City Project,Teef,Semi Stef, a mnoho ďalších...12:31Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Sobotný večer Vás bavili djs ako Michael Burian,Breeth,PeetboyFlower,Juan De Marco,Sun City Project,Teef,Semi Stef, a mnoho ďalších...

Free Summer 2009 fotoreport

V sobotu ste sa mohli zabávať na troch stageoch na lúke nad košickým sídliskom KWP. Ako to prebiehalo približuje fotoreport, ktorý urobil Matúš Cobra.21:46V sobotu ste sa mohli zabávať na troch stageoch na lúke nad košickým sídliskom KWP. Ako to prebiehalo približuje fotoreport, ktorý urobil Matúš Cobra.
26.7.2009
nedeľa

Fotoreport z Oldies disco z bratislavského Elamu

Letná Oldies, ktorá sa niesla v duchu hitov z čias našich rodičov, ale i nášho detstva, platí hlavne pre tých skôr narodených, mala všetko čo správna párty potrebuje.Skvelý Dj na každom z troch parketov, osviežujúce drinky, no hlavne nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí, ktori si užívali horúčku sobotnajšej noci plnými dúškami :)13:32Letná Oldies, ktorá sa niesla v duchu hitov z čias našich rodičov, ale i nášho detstva, platí hlavne pre tých skôr narodených, mala všetko čo správna párty potrebuje.Skvelý Dj na každom z troch parketov, osviežujúce drinky, no hlavne nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí, ktori si užívali horúčku sobotnajšej noci plnými dúškami :)
24.7.2009
piatok

Fotky: SunDance open air beach party (1.časť)

Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Piatkový večer Vás bavili djs ako Robert Burian,Bidlo aka DJ Aqua,Jozef Mihalik,Semi Stef,A-Z Best,Beat,Saxi a mnoho ďalších...
06:00Prinášame Vám fotoreport z druhého ročníka SunDance open air párty, ktorá sa konala v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá. Piatkový večer Vás bavili djs ako Robert Burian,Bidlo aka DJ Aqua,Jozef Mihalik,Semi Stef,A-Z Best,Beat,Saxi a mnoho ďalších...

DRUMSHOCK fotoreport

Zo žúrky, na ktorej sa hrajú tvrdšie odrody drum&bass (neurofunk, hardstep, techstep) nám pripravili kvalitný fotoreport už známi fotografi Cobra a Lulu. V septembri pokračujeme.21:26Zo žúrky, na ktorej sa hrajú tvrdšie odrody drum&bass (neurofunk, hardstep, techstep) nám pripravili kvalitný fotoreport už známi fotografi Cobra a Lulu. V septembri pokračujeme.
22.7.2009
streda

NUDANCE Broken Therapy 11 fotoreport

S malým omeškaním takmer ako vždy ale predsa sme pre vás pripravili fotoreport z tatranskej lámavice Nudance.17:56S malým omeškaním takmer ako vždy ale predsa sme pre vás pripravili fotoreport z tatranskej lámavice Nudance.
20.7.2009
pondelok

EKG párty

O lepšiu zábavu a super letné počasie sa nám už nik lepšie nemohol postarať ako Dj EKG a jeho clubber.sk hostia Sai, Lubosh a Thomas Dexter.14:38O lepšiu zábavu a super letné počasie sa nám už nik lepšie nemohol postarať ako Dj EKG a jeho clubber.sk hostia Sai, Lubosh a Thomas Dexter.
12.7.2009
nedeľa

Fotoreport zo Summer Open Air 2009

Letná  noc 11. júla tentokrát naozaj patrila nadšencom elektronickej hudby. Na bratislavských Zlatých pieskoch to roztočilo deväť slovenských DJ´s. Atmosféru spríjemnili tanečníci zo skupiny Grupo Caliente a sexi Go-Go tanečnice. Ako to tam asi vyzeralo si môžete pozrieť vo fotoreporte :)

 15:07Letná noc 11. júla tentokrát naozaj patrila nadšencom elektronickej hudby. Na bratislavských Zlatých pieskoch to roztočilo deväť slovenských DJ´s. Atmosféru spríjemnili tanečníci zo skupiny Grupo Caliente a sexi Go-Go tanečnice. Ako to tam asi vyzeralo si môžete pozrieť vo fotoreporte :)
6.7.2009
pondelok

Re:Flash 20.06.2009, Trnava, Flamengo - foto od Baďa

Avízovaný prvý open air tento rok v Trnave pod názvom Re:Flash bol nakoniec pre nepriazeň počasia presunutý do útrob Flamengo baru. Na nálade a dobrej muzike to určite neubralo. Hrali podľa plánu skvelí Skank, Chucky a Facet. Fotil Baďo. Dík! ;)23:40Avízovaný prvý open air tento rok v Trnave pod názvom Re:Flash bol nakoniec pre nepriazeň počasia presunutý do útrob Flamengo baru. Na nálade a dobrej muzike to určite neubralo. Hrali podľa plánu skvelí Skank, Chucky a Facet. Fotil Baďo. Dík! ;)

NUDANCE Broken Therapy 10 fotoreport

Vyčerpávajúci fotoreport z podareného desiateho pokračovania Nudance Broken Therapy v Poprade. Ospravedlňujeme sa za neskoršie uverejnenie. V sobotu žúrujeme opäť ;)19:48Vyčerpávajúci fotoreport z podareného desiateho pokračovania Nudance Broken Therapy v Poprade. Ospravedlňujeme sa za neskoršie uverejnenie. V sobotu žúrujeme opäť ;)
3.7.2009
piatok

Underground 04 techno edition by hudri & kačenka

V sobotu sa v Popradskom Rock fabricu rozpútalo štvrté vydanie elektronickej párty Underground. Tento krát s podtitulom techno edition.20:35V sobotu sa v Popradskom Rock fabricu rozpútalo štvrté vydanie elektronickej párty Underground. Tento krát s podtitulom techno edition.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch