Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - august 2008

Posledné fotoreporty

27.8.2008
streda

Fotky z Airport festivalu od hudriho

Trenčianske letisko sa v piatok predviedlo v plnej paráde. Každá nová minúta prinášala záplavy vysmiatých ľudí. Hybúce sa telá boli prenasledované fenomenálnymi laserovými lúčmi a do duší im prenikala hudba od Space DJz, Clodagh, Lindy Pearl, Da Hool, Breeth..
Nepopisateľná atmosféra, temperament, emócie, ľudia, mjuzik, entuziazmus, objatia, úsmevy a energia sa stali synonymami tohtoročného open air festivalu..19:51Trenčianske letisko sa v piatok predviedlo v plnej paráde. Každá nová minúta prinášala záplavy vysmiatých ľudí. Hybúce sa telá boli prenasledované fenomenálnymi laserovými lúčmi a do duší im prenikala hudba od Space DJz, Clodagh, Lindy Pearl, Da Hool, Breeth.. Nepopisateľná atmosféra, temperament, emócie, ľudia, mjuzik, entuziazmus, objatia, úsmevy a energia sa stali synonymami tohtoročného open air festivalu..
25.8.2008
pondelok

AirPort party-Letisko Trenčín

Prvý ročník je za nami,na troch staegoch sa vystriedalo dosť kvalitných DJs a myslím, že neúčasť Eric-a Sne-a nič tejto párty neubrala, ale určite chýbal na hlavnom Ministri staeg-i... 19:38Prvý ročník je za nami,na troch staegoch sa vystriedalo dosť kvalitných DJs a myslím, že neúčasť Eric-a Sne-a nič tejto párty neubrala, ale určite chýbal na hlavnom Ministri staeg-i...
23.8.2008
sobota

Fotky z Flory & Fauny - BeTlam edition

V piatok v noci sa opäť v tatrách zabávalo, a to na najvyššie položenej párty na Slovensku. V kruhu rodinnej atmosféry sa nám predstavili "traja králi" Facet, Benco a Tlama.23:33V piatok v noci sa opäť v tatrách zabávalo, a to na najvyššie položenej párty na Slovensku. V kruhu rodinnej atmosféry sa nám predstavili "traja králi" Facet, Benco a Tlama.
10.8.2008
nedeľa

Fotky z 24h T-mobile Party od Mischellla

Prinášame Vám fotky z prvej 24h T-mobile party v Prešove a nielen to ;-))) Pripravil Mischelll19:27Prinášame Vám fotky z prvej 24h T-mobile party v Prešove a nielen to ;-))) Pripravil Mischelll
5.8.2008
utorok

Fotky z Recapitulation [hudri & kačenka]

Piatkove zatmenie slnka akoby predvídalo magickú atmosféru večernej žúrky v Brnenskom Bobycentre. Stretlo sa mnoho mnoho ľudí, čo sa usmievali spoza masiek, okuliarí a kostýmov. Ľudia plní energie rozhýbali svoje telá a vejáre na mjuzik od Luke Slatera, Marca Baileyho, Marka E.G.-a, Tube-Tech, Gayle San, Hellelectro..
21:44Piatkove zatmenie slnka akoby predvídalo magickú atmosféru večernej žúrky v Brnenskom Bobycentre. Stretlo sa mnoho mnoho ľudí, čo sa usmievali spoza masiek, okuliarí a kostýmov. Ľudia plní energie rozhýbali svoje telá a vejáre na mjuzik od Luke Slatera, Marca Baileyho, Marka E.G.-a, Tube-Tech, Gayle San, Hellelectro..

Fotky zo Sun Dance Open Airu na Domaši od mischellla

Sun Dance open air beach party:

16:00   Folly
17:00   Paul G
18:00   Stan
19:00   Folly
20:00   Trix
21:00   Beat
22:00   Bidlo aka Dj Aqua
00:00   Milan Lieskovsky
02:00   Lucca
04:00   Peetboy

Tak konečne sa niekto rozhodol spraviť poriadnu párty aj u nás na východe. 2.8.2008 sa na Domaši r.o. Dobrá konala akcia s názvom Sun Dance. Celé sa to začalo o 16:00 za krásneho počasia, ale nám sa podarilo doraziť na miesto konania až po piatej hodine. Ako sa ukázalo, o nič sme neprišli lebo podľa programu hral Folly ešte aj o 19:00... Areál bol pripravený, aj keď sľubované palmy som tam nevidel, ale vôbec nechýbali...Na začiatku to domáci DJs  Paul G, Stan a Folly nemali veľmi ľahké, lebo ludí nebolo -  aspoň sme si stihli dať nejaké to pivko a niečo pod zub. Ale s príchodom večera prišli aj ľudia a začali sa hýbať aj pred pódiom, kde bola piesková plocha. To už hral legenda košickej klubovej scény Trix. Počas jeho setu sa areál akoby zázrakom naplnil a ked hral ďalší domáci Vranovčan Beat, tak nebolo pochýb, že akcia sa vydarila... O desiatej večer vystúpil so svojim setom Bidlo alias Dj Aqua, známy tiež z rádia FM. Aj napriek malému výpadku prúdu na pódiu dokázal všetkých tancachtivých dostať do varu. S príchodom polnoci prišiel aj jeden z hlavných ťahákov večera a podľa mnohých aj vrchol celej párty Milan Lieskovsky, v súčasnosti považovaný za jedného z najlepších slovenských DJov. A Milan nám všetkým dokázal, že prívlastok najlepší nezískal náhodou. Už teraz sa tešim na jeho set v Sobotu 9.8.08 ráno o druhej v Prešovskom klube Insomnia. Asi o druhej hodine rannej vyšla na pódium česká DJka Lucca, ktorú poznajú priaznivci tanečnej hudby na celom svete. Nemôžem si pomôcť, ale aj napriek tomu, že hrala perfektne, čakal som, že žena za mixom si to bude viac uživať. Že bude viac komunikovať s davom… Ale ináč si svoju úlohu headlinerky splnila na výbornu. Na záver celej párty  sa ešte predstavil Dj Peetboy, ktorý hrával aj v známom klube Arzenal. A musím sa priznať, že práve to, čo mi chýbalo pri vystúpení Luccy on splnil skvele. Aj keď už pomaly ľudia odchádzali a pomaly začalo svitať, dokázal všetkých, čo vydržali do konca perfektne rozpumpovať. A pre mňa to bol druhý vrchol vydareného večera.
  Môžem s potešením skonštatovať, že prvý ročník Sun Dance open air beach patry dopadol na výbornu a je to skvelý prísľub do budúceho roka. Zvuk bol tiež dobrý, svetiel mohlo byť aj viac, ale pohoda. Snaď jediné, čo by sa dalo vytknúť je, že by to mohlo byť štýlovo pestrejšie, keďže sa hralo prevažne v rytme progressive/house/elektro/trance… Ale kto sa chcel dobre zabaviť, mal na to ideálne podmienky a počasie nám tiež prialo.
Uvidíme, čo si pre nás organizátor prichystá o rok.
Pripravil mischelll a Koval

18:53Sun Dance open air beach party: 16:00 Folly 17:00 Paul G 18:00 Stan 19:00 Folly 20:00 Trix 21:00 Beat 22:00 Bidlo aka Dj Aqua 00:00 Milan Lieskovsky 02:00 Lucca 04:00 Peetboy Tak konečne sa niekto rozhodol spraviť poriadnu párty aj u nás na východe. 2.8.2008 sa na Domaši r.o. Dobrá konala akcia s názvom Sun Dance. Celé sa to začalo o 16:00 za krásneho počasia, ale nám sa podarilo doraziť na miesto konania až po piatej hodine. Ako sa ukázalo, o nič sme neprišli lebo podľa programu hral Folly ešte aj o 19:00... Areál bol pripravený, aj keď sľubované palmy som tam nevidel, ale vôbec nechýbali...Na začiatku to domáci DJs Paul G, Stan a Folly nemali veľmi ľahké, lebo ludí nebolo - aspoň sme si stihli dať nejaké to pivko a niečo pod zub. Ale s príchodom večera prišli aj ľudia a začali sa hýbať aj pred pódiom, kde bola piesková plocha. To už hral legenda košickej klubovej scény Trix. Počas jeho setu sa areál akoby zázrakom naplnil a ked hral ďalší domáci Vranovčan Beat, tak nebolo pochýb, že akcia sa vydarila... O desiatej večer vystúpil so svojim setom Bidlo alias Dj Aqua, známy tiež z rádia FM. Aj napriek malému výpadku prúdu na pódiu dokázal všetkých tancachtivých dostať do varu. S príchodom polnoci prišiel aj jeden z hlavných ťahákov večera a podľa mnohých aj vrchol celej párty Milan Lieskovsky, v súčasnosti považovaný za jedného z najlepších slovenských DJov. A Milan nám všetkým dokázal, že prívlastok najlepší nezískal náhodou. Už teraz sa tešim na jeho set v Sobotu 9.8.08 ráno o druhej v Prešovskom klube Insomnia. Asi o druhej hodine rannej vyšla na pódium česká DJka Lucca, ktorú poznajú priaznivci tanečnej hudby na celom svete. Nemôžem si pomôcť, ale aj napriek tomu, že hrala perfektne, čakal som, že žena za mixom si to bude viac uživať. Že bude viac komunikovať s davom… Ale ináč si svoju úlohu headlinerky splnila na výbornu. Na záver celej párty sa ešte predstavil Dj Peetboy, ktorý hrával aj v známom klube Arzenal. A musím sa priznať, že práve to, čo mi chýbalo pri vystúpení Luccy on splnil skvele. Aj keď už pomaly ľudia odchádzali a pomaly začalo svitať, dokázal všetkých, čo vydržali do konca perfektne rozpumpovať. A pre mňa to bol druhý vrchol vydareného večera. Môžem s potešením skonštatovať, že prvý ročník Sun Dance open air beach patry dopadol na výbornu a je to skvelý prísľub do budúceho roka. Zvuk bol tiež dobrý, svetiel mohlo byť aj viac, ale pohoda. Snaď jediné, čo by sa dalo vytknúť je, že by to mohlo byť štýlovo pestrejšie, keďže sa hralo prevažne v rytme progressive/house/elektro/trance… Ale kto sa chcel dobre zabaviť, mal na to ideálne podmienky a počasie nám tiež prialo. Uvidíme, čo si pre nás organizátor prichystá o rok. Pripravil mischelll a Koval

Sun Dance Open Air - Beach Party Domaša

Prvý ročník tejto Open Air party je za nami,ako to vyzeralo možete zhliadnuť tu. Predstavili sa z čiech DJane LUCCA,za Slovensko DJ Milan Lieskovsky,DJ Bidlo aka DJ Aqua,DJ Dandy aka Trix,DJ Peetboy domáci ,DJ Stan,DJ Beat a DJ Paul G a domáci DJ Folly.14:27Prvý ročník tejto Open Air party je za nami,ako to vyzeralo možete zhliadnuť tu. Predstavili sa z čiech DJane LUCCA,za Slovensko DJ Milan Lieskovsky,DJ Bidlo aka DJ Aqua,DJ Dandy aka Trix,DJ Peetboy domáci ,DJ Stan,DJ Beat a DJ Paul G a domáci DJ Folly.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch