Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - marec 2011

Posledné fotoreporty

31.3.2011
štvrtok

AUDIO (UK) foto by Jumbo

Nebudem vypisovať  jak bolo fajne len si pustite nejaké kvalitne dnb a čekujte fotky ...22:58Nebudem vypisovať jak bolo fajne len si pustite nejaké kvalitne dnb a čekujte fotky ...
28.3.2011
pondelok

Fotoreport zo žúrky Biele Kocky volume 10 by Speedy

Fotoreport z dnb žúrky z Martina objektívom Speedyho.23:33Fotoreport z dnb žúrky z Martina objektívom Speedyho.
22.3.2011
utorok

Fotoreport zo SVEZARM CALLING #11 with dj LIXX

Chalani tento weekend na svezarme prvítali dja Lixxa, na fotkách to vyzerá
skvele avšak ako nám prezradili: fotky sa ani zdaleka nepribližujú
realite...jedinečná atmosféra!!! Treba zažiť- najbližšia príležitosť
bude 24.4. na veľkonočnú nedeľu (možno už aj v novom, väčšom a celkovo
lepšom priestore) so špeciálnymi hosťami až z Francúzska...sledujte
svezarmovskú stránku, na našej subdomnéne www.svezarmcalling.drom.sk.
(foto by Majkl Kelso)08:18Chalani tento weekend na svezarme prvítali dja Lixxa, na fotkách to vyzerá skvele avšak ako nám prezradili: fotky sa ani zdaleka nepribližujú realite...jedinečná atmosféra!!! Treba zažiť- najbližšia príležitosť bude 24.4. na veľkonočnú nedeľu (možno už aj v novom, väčšom a celkovo lepšom priestore) so špeciálnymi hosťami až z Francúzska...sledujte svezarmovskú stránku, na našej subdomnéne www.svezarmcalling.drom.sk. (foto by Majkl Kelso)
21.3.2011
pondelok

foto: Free Your Mind 002 TAKAAKI ITOH by Jumbo

Špecialny hosť z Japonska, svetový techno producent a dj
TAKAAKI ITOH / Japan.
Support by: Peal, Johny Electric, Maro (No more chillout.sk) & Zwrtoolka
hral sa house, deephouse, minimaltechno, techhouse, techno
zaznamenal: Jumbo
ps: kým vládal :P21:25Špecialny hosť z Japonska, svetový techno producent a dj TAKAAKI ITOH / Japan. Support by: Peal, Johny Electric, Maro (No more chillout.sk) & Zwrtoolka hral sa house, deephouse, minimaltechno, techhouse, techno zaznamenal: Jumbo ps: kým vládal :P
20.3.2011
nedeľa

Fotoreport: Free Your Mind v popradskom Znazibare od Aničky

V sobotu 19.3.2011 sa konala prevažne techno party so špeciálnym hosťom z Japonska. DJ Takaaki Itoh pre slovákov nie je neznáme meno a na Slovensku už vystúpil veľakrát a v Poprade už pred vyše 10-timi rokmi. Žiaľ, popradčania na neho už asi zabudli, pretože na party prišlo oveľa menej ľudí, ako by si Takaaki zaslúžil..19:16V sobotu 19.3.2011 sa konala prevažne techno party so špeciálnym hosťom z Japonska. DJ Takaaki Itoh pre slovákov nie je neznáme meno a na Slovensku už vystúpil veľakrát a v Poprade už pred vyše 10-timi rokmi. Žiaľ, popradčania na neho už asi zabudli, pretože na party prišlo oveľa menej ľudí, ako by si Takaaki zaslúžil..

Fotoreport: Subliminal 2

Fotoreport, ktorý som pripravil, nezachytáva tanečnú zábavu a parket plný spotených tiel. Naopak. Prináša aspoň kúsok zážitku, ktorý sa odohral v Popradskej Groteske v znamení muziky pre náročnejšieho poslucháča. Dj-i Monogram, Lixx a ich farba hudby.18:01Fotoreport, ktorý som pripravil, nezachytáva tanečnú zábavu a parket plný spotených tiel. Naopak. Prináša aspoň kúsok zážitku, ktorý sa odohral v Popradskej Groteske v znamení muziky pre náročnejšieho poslucháča. Dj-i Monogram, Lixx a ich farba hudby.
15.3.2011
utorok

Fotoreport z DOWN UNDER vol.5 by Speedy

Fotoreport z akcie DOWN UNDER v žilinskom Chillout clube, kde zahrali K-tie, Martin Michniak, Caterpillar, Peter Duin a sNk.11:04Fotoreport z akcie DOWN UNDER v žilinskom Chillout clube, kde zahrali K-tie, Martin Michniak, Caterpillar, Peter Duin a sNk.
7.3.2011
pondelok

Fotoreport z DOWN UNDER vol.5 by Kataklyzma

Na ochutnávku zverejňujem pár pictures z piatkovej akcie DOWN UNDER v žilinskom Chilloute. Zúčastnení boli nadmieru spokojní, rovnako tak organizátori a djs. Headliner Martin Michniak na facebookovsku stránku DOWN UNDER napísal: "ľudia, my a predovšetkým ja ĎAKUJEM vám, vy ste dôvod, prečo toto všetko robím, na konci setu som bol až dojatý, naozaj ďakujem za váš support.... veľmi veľa to pre mňa znamená, pevne verím, že spoločne vytvoríme kultovú párty, o ktorej sa bude rozprávať.... ešte raz... ĎAKUJEM..." 
a mne fotografke neostáva nič iné ako sa opakovať a poďakovať všetkým zainteresovaným ľuďom a djs: Martinovi Michniakovi, Caterpillarovi, K-tie, sNk-ovi a Petrovi Duinovi!15:06Na ochutnávku zverejňujem pár pictures z piatkovej akcie DOWN UNDER v žilinskom Chilloute. Zúčastnení boli nadmieru spokojní, rovnako tak organizátori a djs. Headliner Martin Michniak na facebookovsku stránku DOWN UNDER napísal: "ľudia, my a predovšetkým ja ĎAKUJEM vám, vy ste dôvod, prečo toto všetko robím, na konci setu som bol až dojatý, naozaj ďakujem za váš support.... veľmi veľa to pre mňa znamená, pevne verím, že spoločne vytvoríme kultovú párty, o ktorej sa bude rozprávať.... ešte raz... ĎAKUJEM..." a mne fotografke neostáva nič iné ako sa opakovať a poďakovať všetkým zainteresovaným ľuďom a djs: Martinovi Michniakovi, Caterpillarovi, K-tie, sNk-ovi a Petrovi Duinovi!
3.3.2011
štvrtok

foto z No more chillout 14 part02

LINE up : 
Maro (No more chillout.sk)
Deliquentz
Dj Kaffu (techron.sk)
Johan Electric (No more chillout.sk)11:01LINE up : Maro (No more chillout.sk) Deliquentz Dj Kaffu (techron.sk) Johan Electric (No more chillout.sk)

Fotoreport zo Svezarm calling vol. 10, part 2

Druhé pokračovanie fotiek zo žúrky Svezarm calling v Zelenom dvore.14:17Druhé pokračovanie fotiek zo žúrky Svezarm calling v Zelenom dvore.
2.3.2011
streda

Mini fotoreport z DNB Mondays na Flédě

Každý pondelok sa v brnenskej Fléde konajú dnb mondays. Tento pondelok nám zahrali SAYKO, UFO, PIER a dubstepový PARABOT. Ako to tam vyzeralo môžte kuknúť v minireporte.14:50Každý pondelok sa v brnenskej Fléde konajú dnb mondays. Tento pondelok nám zahrali SAYKO, UFO, PIER a dubstepový PARABOT. Ako to tam vyzeralo môžte kuknúť v minireporte.

Fotoreport zo Svezarm calling vol. 10

"Nádherný nefalšovaný masívno minimalisticko orgazmický čurbes v
Spišskom Podhradí.. Svezarm calling big up!
...takéto hrania sú len raz za čas.. podobné odozvy ťažko čakaj hocikde :) "
(Facet)14:00"Nádherný nefalšovaný masívno minimalisticko orgazmický čurbes v Spišskom Podhradí.. Svezarm calling big up! ...takéto hrania sú len raz za čas.. podobné odozvy ťažko čakaj hocikde :) " (Facet)

foto z No more chillout 14 part01

LINE up : 
Maro (No more chillout.sk)
Deliquentz
Dj Kaffu (techron.sk)
Johan Electric (No more chillout.sk)10:46LINE up : Maro (No more chillout.sk) Deliquentz Dj Kaffu (techron.sk) Johan Electric (No more chillout.sk)
1.3.2011
utorok

Fororeport z dnb party Let it roll

V Prahe sa konalo ďalšie pokračovanie halovej dnb party Let it Roll, na ktorej si zahrali CHASE & STATUS, DIRTYPHONICS, SIGMA, SPORT a další. Ako to tam vyzeralo môžte kuknúť v reporte.18:40V Prahe sa konalo ďalšie pokračovanie halovej dnb party Let it Roll, na ktorej si zahrali CHASE & STATUS, DIRTYPHONICS, SIGMA, SPORT a další. Ako to tam vyzeralo môžte kuknúť v reporte.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch