Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - február 2010

Posledné fotoreporty

28.2.2010
nedeľa

Fotoreport z party Re-play

Pár fotiek z hodonínskeho clubíku Beseda, z párty r3:play na ktorej zahrali Djs: Sayko, Misha & Hubis a další02:06Pár fotiek z hodonínskeho clubíku Beseda, z párty r3:play na ktorej zahrali Djs: Sayko, Misha & Hubis a další
22.2.2010
pondelok

Fotky z Interior sounds by hudri & thijst

V malom trenčianskom klube Lúč nám tanečne a hudobne ulahodili Foolk, Craquetone, Glgn & Jimmy Pe(e), Damolh33, Abnormal a DJ Twist.18:32V malom trenčianskom klube Lúč nám tanečne a hudobne ulahodili Foolk, Craquetone, Glgn & Jimmy Pe(e), Damolh33, Abnormal a DJ Twist.
21.2.2010
nedeľa

Fotoreport z Oldies Disco v Elame

Dobrodružná discocesta v štýle 50 - 90tych rokov. Tri tanečné parkety, osviežujúce drinky a nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí užívajúcimi si hudbu plnými dúškami :)22:05Dobrodružná discocesta v štýle 50 - 90tych rokov. Tri tanečné parkety, osviežujúce drinky a nespočetné množstvo mladých zabávajúcich sa ľudí užívajúcimi si hudbu plnými dúškami :)
19.2.2010
piatok

Fotoreport zo Special Place 04 od Path

V piatok 12.februára sa v bývalom Dopleri konalo ďalšie pokračovanie akcie s názvom Special Place. Na tejto akcii sa aj odovzdávali ceny dnb awards '09. Zahrať prišli DJs zo zahraničnej dnb scény v zložení: Adam F (UK), Panacea (GER), Cyantific (UK), ktorý prišiel namiesto TC a zo slovenskej scény sa predviedli Slight&Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman. Ľudia vytvorili perfektnú atmosféru a tí čo neprišli môžu ľutovat.10:00V piatok 12.februára sa v bývalom Dopleri konalo ďalšie pokračovanie akcie s názvom Special Place. Na tejto akcii sa aj odovzdávali ceny dnb awards '09. Zahrať prišli DJs zo zahraničnej dnb scény v zložení: Adam F (UK), Panacea (GER), Cyantific (UK), ktorý prišiel namiesto TC a zo slovenskej scény sa predviedli Slight&Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman. Ľudia vytvorili perfektnú atmosféru a tí čo neprišli môžu ľutovat.
16.2.2010
utorok

Fotky z Music Education Party_FM by hudri & thijst

Prinášame Vám fotky zo žúrky Music Education Party_FM, na ktorej naše srdcia potešili Mizzi, Facet a Geenko.17:54Prinášame Vám fotky zo žúrky Music Education Party_FM, na ktorej naše srdcia potešili Mizzi, Facet a Geenko.
14.2.2010
nedeľa

Special Place 04 by Cpk

V piatok, 12. februára 2010 sa v bratislavskom exDoplery konalo dalšie pokračovanie najväčšej slovenskej dnb party Special Place, s podtitulom Slovak DnB Awards edition. 20:13V piatok, 12. februára 2010 sa v bratislavskom exDoplery konalo dalšie pokračovanie najväčšej slovenskej dnb party Special Place, s podtitulom Slovak DnB Awards edition.
13.2.2010
sobota

Fotoreport zo Special Place 04 by danoboss

V piatok, 12. februára 2010 vypuklo v Bratislave DnB šialenstvo s názvom Special Place tentokrát s podtitulom Slovak DnB Awards edition. Ako prví z headlinerov večera sa predstavil svetoznámy umelec a producent Adam F.. Svoje umenie z troch gramofónov predviedol v jeho luxusnom sete Jonathan z dua Cyantific a záver trojice zahraničných hostí zaklincoval nemecký bombardér a odborník na statiku Mathis Mootz aka Panacea. Predstavili sa aj slovenskí borci Slight & Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman :)07:20V piatok, 12. februára 2010 vypuklo v Bratislave DnB šialenstvo s názvom Special Place tentokrát s podtitulom Slovak DnB Awards edition. Ako prví z headlinerov večera sa predstavil svetoznámy umelec a producent Adam F.. Svoje umenie z troch gramofónov predviedol v jeho luxusnom sete Jonathan z dua Cyantific a záver trojice zahraničných hostí zaklincoval nemecký bombardér a odborník na statiku Mathis Mootz aka Panacea. Predstavili sa aj slovenskí borci Slight & Olis Bakulu, L Plus a Cenco & Dykman :)
6.2.2010
sobota

Fotoreport z akcie DJs 4 HAITI

V spolupráci s rešpektovanou, a v tejto oblasti dlhodobo pôsobiacou mimovládnou organizáciou Človek v ohrození bola v clube Unique usporiadaná benefičná párty na ktorej si zahrali Pappi, Antena, Smoly, Semtex, JTBig, Robbie & Macc, Michal Vee,  Progressium a Breeth.19:13V spolupráci s rešpektovanou, a v tejto oblasti dlhodobo pôsobiacou mimovládnou organizáciou Človek v ohrození bola v clube Unique usporiadaná benefičná párty na ktorej si zahrali Pappi, Antena, Smoly, Semtex, JTBig, Robbie & Macc, Michal Vee, Progressium a Breeth.
1.2.2010
pondelok

Druhý fotoreport z Progress Your Mind s Martinom Rothom

Prinášame vám druhý fotoreport z akcie Progress Your Mind z bratislavského Dopleru. Už len tešiť sa na jej ďalšie pokračovanie :) 21:22Prinášame vám druhý fotoreport z akcie Progress Your Mind z bratislavského Dopleru. Už len tešiť sa na jej ďalšie pokračovanie :)

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch