Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - jún 2010

Posledné fotoreporty

29.6.2010
utorok

Fotky zo soboty 26.6.2010 @ Surprise, Poprad od Patrika

Popradský city club Surprise žil a tancoval. Poslednú sobotu zachytil atmosféru klubu Patrik. A pozor! Štipľavé! Bola aj striptérka! :)15:53Popradský city club Surprise žil a tancoval. Poslednú sobotu zachytil atmosféru klubu Patrik. A pozor! Štipľavé! Bola aj striptérka! :)
22.6.2010
utorok

Fotky zo Svezarm Calling vol. 4

Party vyšla opäť veľmi dobre... ľudia sa bavili od začiatku po koniec (06:30). DJs hrali skvelo, zvuk opäť ako má byt! Tešíme sa pod Spišský hrad na vol. 5  už 10. júla 2010.13:28Party vyšla opäť veľmi dobre... ľudia sa bavili od začiatku po koniec (06:30). DJs hrali skvelo, zvuk opäť ako má byt! Tešíme sa pod Spišský hrad na vol. 5 už 10. júla 2010.
20.6.2010
nedeľa

Fotoreport z Break4Beats

V brnenskom clube Fléda sa konalo dalšie pokračovanie dnb párty BREAK4BEATS. Line-up: Bad Company (UK), Five, Sayko, C.N.B a ďalší.19:30V brnenskom clube Fléda sa konalo dalšie pokračovanie dnb párty BREAK4BEATS. Line-up: Bad Company (UK), Five, Sayko, C.N.B a ďalší.

Ferry Corsten - Incheba Hala D2 19.6.2010

Veľkolepú show Ferryho Corstena a jeho hostí ste si mohli vychutnať 19. júna v bratislavskej Inchebe. Po jeho boku sa predstavili Sied Van Riel, Aly zo zoskupenia Aly & Fila a slovenskí borci Milan Lieskovský a Robo Burian :)
23:00Veľkolepú show Ferryho Corstena a jeho hostí ste si mohli vychutnať 19. júna v bratislavskej Inchebe. Po jeho boku sa predstavili Sied Van Riel, Aly zo zoskupenia Aly & Fila a slovenskí borci Milan Lieskovský a Robo Burian :)
14.6.2010
pondelok

Fotky z víkendu 11. & 12.6.2010 @ Surprise, Poprad. By Kokpit.

Surprise klub v Poprade žil aj tento víkend. Pekné, teplé a slnečné počko sa určite podpísalo pod pozitívnu a milú náladu počas oboch dní. V piatok bavorák party a sobotu klubové pecky nakladali DJ Roberto a Schnappi. Checkuj fotky! ;)12:41Surprise klub v Poprade žil aj tento víkend. Pekné, teplé a slnečné počko sa určite podpísalo pod pozitívnu a milú náladu počas oboch dní. V piatok bavorák party a sobotu klubové pecky nakladali DJ Roberto a Schnappi. Checkuj fotky! ;)
13.6.2010
nedeľa

Fotoreport z dnb párty BEATZ.45

V trnavsom ARTklube sa konalo dalšie pokračovanie úspešnej drum & bass-ovej party BEATZ. Zahrať prišli: Hallucinator, Eiton, Prologue, Lixx a Redlolee.16:40V trnavsom ARTklube sa konalo dalšie pokračovanie úspešnej drum & bass-ovej party BEATZ. Zahrať prišli: Hallucinator, Eiton, Prologue, Lixx a Redlolee.

Fotoreport Uprising warm-up

Piatkový večer v klube Wave sa niesol v rytmoch reggae a danceflooru. Priestor ovládli dvaja Mc´s síce rozdielnych národností, ale jednotnej zohranosti, čím dostávali do varu celý klub! Spoza mixpultu ich podporoval dj Simple Sample a Apg!14:02Piatkový večer v klube Wave sa niesol v rytmoch reggae a danceflooru. Priestor ovládli dvaja Mc´s síce rozdielnych národností, ale jednotnej zohranosti, čím dostávali do varu celý klub! Spoza mixpultu ich podporoval dj Simple Sample a Apg!
5.6.2010
sobota

Prinášame vám horúci fotoreport z akcie Tiesto - Kaleidoscope PART 1

Prinášame vám prvú sériu fotiek z akcie "Tiësto - Kaleidoscope" z bratislavskej Incheba Expo arény. Dámy a páni! "Tijs Verwest" alias DJ TIËSTO, po ktorého boku sa predstavili Trafik (live), Alex M.O.R.P.H, Woody van Eyden, Chriss Ronson, Yvel& Tristan a Tomáš Haverlik01:40Prinášame vám prvú sériu fotiek z akcie "Tiësto - Kaleidoscope" z bratislavskej Incheba Expo arény. Dámy a páni! "Tijs Verwest" alias DJ TIËSTO, po ktorého boku sa predstavili Trafik (live), Alex M.O.R.P.H, Woody van Eyden, Chriss Ronson, Yvel& Tristan a Tomáš Haverlik

Fotoreport z HouseEvening 2 by Katka

Mini mini fotoreportík z komornej techhousovej až progresívnej žúrky v žilinskom Atlanticu. 4. júna 2010 pozvanie prijal dj FOGY spod liptovských Tatier a známy domáci dj TOMAS BUTTON.15:13Mini mini fotoreportík z komornej techhousovej až progresívnej žúrky v žilinskom Atlanticu. 4. júna 2010 pozvanie prijal dj FOGY spod liptovských Tatier a známy domáci dj TOMAS BUTTON.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch