Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - jún 2007

Posledné fotoreporty

28.6.2007
štvrtok

APOKALYPSA WaterGate

Párty na ktorú sa človek tak dlho teší, a pritom prebehne "mihnutím oka". Taká je Apokalypsa,a zvlášť túto časť by som označil za jednu z naj! Z headlinerov ako Monika Kruse,Christian Fischer@dj Murphy,Mario Ranieri,Ian Void či Weichentechnikk nesklamal nikto práve naopak... 12:43Párty na ktorú sa človek tak dlho teší, a pritom prebehne "mihnutím oka". Taká je Apokalypsa,a zvlášť túto časť by som označil za jednu z naj! Z headlinerov ako Monika Kruse,Christian Fischer@dj Murphy,Mario Ranieri,Ian Void či Weichentechnikk nesklamal nikto práve naopak...
25.6.2007
pondelok

Opatovska In Da Bass 22.6.2007

stage Electro & Techno
dj Rob De Sanchcez
dj ELEC3K
dj IKA SALI
TAMBOR PROJECT
dj TRIX 

stage Disco & House
dj Carlos s Phippom
Lemon & P3k13:57stage Electro & Techno dj Rob De Sanchcez dj ELEC3K dj IKA SALI TAMBOR PROJECT dj TRIX stage Disco & House dj Carlos s Phippom Lemon & P3k
24.6.2007
nedeľa

BASS KICK 03

Na treťom BASS KICK-u sa o zábavu starali Clive, Kubo, Duall a Saigone. O tom, že vytvorili skvelú atmosféru svedčí aj Aťov fotoreport. :)15:50Na treťom BASS KICK-u sa o zábavu starali Clive, Kubo, Duall a Saigone. O tom, že vytvorili skvelú atmosféru svedčí aj Aťov fotoreport. :)

APOKALYPSA WaterGate @ BobyCentrum Brno, 22.6.2007

APOKALYPSA je štandardne party na dobrej úrovni, tentokrát ma ale z foto-hľadiska veľmi sklamali obmedzené podmienky, ktoré mi značne znechutili pohľad na celú párty. To sa bohužiaľ výrazne podpísalo aj na kvalite fotoreportu :( Inak párty celkom OK, výkony DJs uspokojivé (najviac ma oslovil Ian Void a Dan Cooley). V každom kúte veľmi veľa ľudí a keďže každý návštevník vyžaroval nejakú energiu, v niektorých častiach bolo brutálne teplo. Napriek tomu sa ale teším na ďalšie pokračovanie a verím, že podmienky budu priaznivejšie :)12:49APOKALYPSA je štandardne party na dobrej úrovni, tentokrát ma ale z foto-hľadiska veľmi sklamali obmedzené podmienky, ktoré mi značne znechutili pohľad na celú párty. To sa bohužiaľ výrazne podpísalo aj na kvalite fotoreportu :( Inak párty celkom OK, výkony DJs uspokojivé (najviac ma oslovil Ian Void a Dan Cooley). V každom kúte veľmi veľa ľudí a keďže každý návštevník vyžaroval nejakú energiu, v niektorých častiach bolo brutálne teplo. Napriek tomu sa ale teším na ďalšie pokračovanie a verím, že podmienky budu priaznivejšie :)
20.6.2007
streda

Morison B-Day @ MetroKlub Šaľa - 16.6.2007

Evkyne fotky z Morison B-Day party nájdete v tomto fotoreporte.21:31Evkyne fotky z Morison B-Day party nájdete v tomto fotoreporte.
12.6.2007
utorok

Wilsonic @ 8-9.6.2007 - Bratislava

Prvé a zrejme aj posledné fotky z Wilsonicu 2007 od phetacc-a.21:55Prvé a zrejme aj posledné fotky z Wilsonicu 2007 od phetacc-a.
11.6.2007
pondelok

BACK 2 ROOTS

Back 2 Roots bol názov viac do junglu orientovanej párty, ktorá sa uskutočnila 9. júna 2007 v košickom klube Stars. Popri domácich DJ-och Slightovi a Bendhymu zahral aj Duall (zaroven autor fotiek) a hlavný hosť Bugan.22:45Back 2 Roots bol názov viac do junglu orientovanej párty, ktorá sa uskutočnila 9. júna 2007 v košickom klube Stars. Popri domácich DJ-och Slightovi a Bendhymu zahral aj Duall (zaroven autor fotiek) a hlavný hosť Bugan.

I love u all - Fačetonátor Birthday @ Zanzibar PP 09.06.2007

Uf, ta paradička bola ... oslava narodenín Fačetonátor-a ako sa patri. Aj tak toho veľa nepamätame :-D18:25Uf, ta paradička bola ... oslava narodenín Fačetonátor-a ako sa patri. Aj tak toho veľa nepamätame :-D

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch