Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - máj 2009

Posledné fotoreporty

22.5.2009
piatok

NUDANCE Broken Therapy 9 fotoreport

Megahustá párty a z nej tučný fotoreport :D16:10Megahustá párty a z nej tučný fotoreport :D
18.5.2009
pondelok

2.séria fotiek z párty Special Place 02

Prinášame Vám druhú sériu fotiek z drum&bass-ovej halovky Special Place,kde možete vydieť headlinera Martijna van Sonderena zo zoskupenia NOISIA, ďalej DJ Kryptik&DJ Samurai aka DC Breaks no a nakoniec sa predstavila ostrieľaná domáca dvojica Olis Bakulu&Slight.17:46Prinášame Vám druhú sériu fotiek z drum&bass-ovej halovky Special Place,kde možete vydieť headlinera Martijna van Sonderena zo zoskupenia NOISIA, ďalej DJ Kryptik&DJ Samurai aka DC Breaks no a nakoniec sa predstavila ostrieľaná domáca dvojica Olis Bakulu&Slight.
16.5.2009
sobota

1.séria fotiek z párty Special Place 02

Tentokrát to v T&D hale v Bratislave na druhom pokračovaní halovky Special Place skutočne vrelo!Nadupané sety Djs, vyčerpávajúce výkony MCs a spotené telá niekoľkých stoviek tiel tancuchtivých pártypeople.Takýto bol obraz včerajšej nezabudnuteľnej špeciálnej piatkovej noci. 22:17Tentokrát to v T&D hale v Bratislave na druhom pokračovaní halovky Special Place skutočne vrelo!Nadupané sety Djs, vyčerpávajúce výkony MCs a spotené telá niekoľkých stoviek tiel tancuchtivých pártypeople.Takýto bol obraz včerajšej nezabudnuteľnej špeciálnej piatkovej noci.
15.5.2009
piatok

Fotky z Flora Fauna with Agent Orange @ Plesnivec club

Flora Fauna na sviatok 8. mája s Agentom Orange dopadla na jednotku. 100 ľudí zaplnilo priestor klubu Plesnivec z polovice, dobrá hudba a nálada však oprášila každučký kút. Zahrali Benco, Tlama, Facet a nemecký hosť Agent Orange. Video a rozhovor čakajte najbližšie dni..11:53Flora Fauna na sviatok 8. mája s Agentom Orange dopadla na jednotku. 100 ľudí zaplnilo priestor klubu Plesnivec z polovice, dobrá hudba a nálada však oprášila každučký kút. Zahrali Benco, Tlama, Facet a nemecký hosť Agent Orange. Video a rozhovor čakajte najbližšie dni..
13.5.2009
streda

2.séria fotiek z párty Contact - Techno them all

Prinášame Vám druhú sériu fotiek z "nadupaného eventu Contact - Techno them all!Predstavili sa Djs ako Reaky, Peppelino, DJ Schimek, Superfly djs, ale aj nová slovenská DJská dvojica Sepromatique & Erik.M. 06:33Prinášame Vám druhú sériu fotiek z "nadupaného eventu Contact - Techno them all!Predstavili sa Djs ako Reaky, Peppelino, DJ Schimek, Superfly djs, ale aj nová slovenská DJská dvojica Sepromatique & Erik.M.

Fotky Different 01 - B-Complex's b-day party

Už po druhýkrát sa uskutočnila táto akcia v Pezinku... Svoje narodeniny tu oslávil B-complex a že to bola oslava viac ako vydarená, sa môžte presvedčiť aj na tychto fotkach...13:30Už po druhýkrát sa uskutočnila táto akcia v Pezinku... Svoje narodeniny tu oslávil B-complex a že to bola oslava viac ako vydarená, sa môžte presvedčiť aj na tychto fotkach...
12.5.2009
utorok

Fotky z Beautiful Things - Balearic Edition z bratislavského Dopleru

Rozlúčková párty Beautiful Things to rozbalila naozaj vo veľkom. Svojim melodickým setom privítal všetkých návštevníkov DJ Fester. Nasledoval Nemecký DJ a producent Roger Shah ktorý je právom radený medzi tu najužšiu špičku svetovej elektronickej scény a práve na BT mal svoju premiéru na Slovensku. Odbila tretia hodina, ktorou John Gielen odpálil svoj set pri ktorom ludia drali podrážky. Hviezdnymi výkonmi sa predstavili aj Chris Jones, Martin Gredner a Eddie Sender22:33Rozlúčková párty Beautiful Things to rozbalila naozaj vo veľkom. Svojim melodickým setom privítal všetkých návštevníkov DJ Fester. Nasledoval Nemecký DJ a producent Roger Shah ktorý je právom radený medzi tu najužšiu špičku svetovej elektronickej scény a práve na BT mal svoju premiéru na Slovensku. Odbila tretia hodina, ktorou John Gielen odpálil svoj set pri ktorom ludia drali podrážky. Hviezdnymi výkonmi sa predstavili aj Chris Jones, Martin Gredner a Eddie Sender
10.5.2009
nedeľa

1.séria fotiek z párty Contact - Techno them all

Prinášame Vám prvú sériu fotiek z "nadupaného eventu Contact - Techno them all!Predstavili sa Djs ako Reaky,Peppelino,DJ Schimek,Superfly djs, ale aj nová slovenská DJská dvojica Sepromatique&Erik.M. Samozrejme hardstyle a disko stage nemohli chýbať:)Viac foto.16:50Prinášame Vám prvú sériu fotiek z "nadupaného eventu Contact - Techno them all!Predstavili sa Djs ako Reaky,Peppelino,DJ Schimek,Superfly djs, ale aj nová slovenská DJská dvojica Sepromatique&Erik.M. Samozrejme hardstyle a disko stage nemohli chýbať:)Viac foto.
7.5.2009
štvrtok

Underworld Dance Party 1.5.2009 - Motokáry Tatry, Svit by Cobra

Prvá Underworld Dance Party sa uskutočnila v mega priestoroch haly Motokáry Tatry vo Svite, ktorá svojou veľkosťou pojme kľudne aj 1500 tancuchtivých ľudí. Účasť tejto premierovej ackie bola síce niečo cez 300, to nám ale nezabránilo vychutnať si adekvátny zvuk, svetlá, projekciu a tučný bar :) Úroveň vysoká, organizácia na jednotku, účasť nízka. Bude aj nabudúce? Zahrali EKG, Facet a Eruvie. Facet si pre technické problémy svoj set veľmi neužil..16:01Prvá Underworld Dance Party sa uskutočnila v mega priestoroch haly Motokáry Tatry vo Svite, ktorá svojou veľkosťou pojme kľudne aj 1500 tancuchtivých ľudí. Účasť tejto premierovej ackie bola síce niečo cez 300, to nám ale nezabránilo vychutnať si adekvátny zvuk, svetlá, projekciu a tučný bar :) Úroveň vysoká, organizácia na jednotku, účasť nízka. Bude aj nabudúce? Zahrali EKG, Facet a Eruvie. Facet si pre technické problémy svoj set veľmi neužil..

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch