Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - október 2010

Posledné fotoreporty

31.10.2010
nedeľa

Deepmix Moskwa at Poprad, Zanzibar, SK - 16.10.2010. By Kokpit & Aknot

Sviatok deep techna a houseu na Slovensku počas víkendu 15. a 16.10.2010 v bratislavskom Subclube a o deň neskôr i v popradskom Zanzibare. Moskovské rádio Deepmix.eu s jeho hlavným predstaviteľom Andreyom Pushkarevom a domácim supportom vytvorili úžasnú atmosféru, ktorá sa bez pochýb dala nazvať famózna! Určite nie naposledy! :)16:08Sviatok deep techna a houseu na Slovensku počas víkendu 15. a 16.10.2010 v bratislavskom Subclube a o deň neskôr i v popradskom Zanzibare. Moskovské rádio Deepmix.eu s jeho hlavným predstaviteľom Andreyom Pushkarevom a domácim supportom vytvorili úžasnú atmosféru, ktorá sa bez pochýb dala nazvať famózna! Určite nie naposledy! :)
26.10.2010
utorok

Fotoreport zo Special Place - sobota

Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v sobotu, môžte kuknúť v reporte.13:21Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v sobotu, môžte kuknúť v reporte.
25.10.2010
pondelok

Fotoreport zo Special Place - piatok

Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v piatok, môžte kuknúť v reporte.12:13Tento víkend sa konala dlho-očakávaná akcia Special Place s legendárnym High Contrastom. Až na preplnený MMC, vydarená akcia. Ako to tam vyzeralo v piatok, môžte kuknúť v reporte.
18.10.2010
pondelok

Deepmix Moskwa at Poprad 16.10.2010

V Zanzibare v Poprade sa konala obrovska žurka s názvom Deepmix Moskva at Poprad. Ako hlavný hosť DJ Andrey Pushkarev z Moskvy, ďalej to boli dj-s : Tlama, Facet, Sensoreal
Moje pocity s tohto flámu sú : policajná razia pri skorom začiatku ,,no všetko dobre dopadlo nebojte :P ,, super ľudia, vymakaný dj-s čiže aj hudba,  príjemný personál, chlast bol tiež dobrý len keby tak s neho hlava nebolela heh. Kto premeškal môže ľutovať. 
ps : pri pozeraní tohto fotoreportu si pustite nejakú fajnú muzičku . Foto by Jumbo17:56V Zanzibare v Poprade sa konala obrovska žurka s názvom Deepmix Moskva at Poprad. Ako hlavný hosť DJ Andrey Pushkarev z Moskvy, ďalej to boli dj-s : Tlama, Facet, Sensoreal Moje pocity s tohto flámu sú : policajná razia pri skorom začiatku ,,no všetko dobre dopadlo nebojte :P ,, super ľudia, vymakaný dj-s čiže aj hudba, príjemný personál, chlast bol tiež dobrý len keby tak s neho hlava nebolela heh. Kto premeškal môže ľutovať. ps : pri pozeraní tohto fotoreportu si pustite nejakú fajnú muzičku . Foto by Jumbo

Fotoreport z Direct Drive by Kataklyzma

Direct drive za nami, a pred nami pár fotiek z akcie.. (stretli sme sa v menšom počte, no napriek tomu sme si zaskákali, popočúvali, postretávali a radovali sa..)11:10Direct drive za nami, a pred nami pár fotiek z akcie.. (stretli sme sa v menšom počte, no napriek tomu sme si zaskákali, popočúvali, postretávali a radovali sa..)
1.10.2010
piatok

Fotky zo Svezarm Calling 6 od Michaeala Kelsa

Šieste pokračovanie svezarm callingu na dvoch stageoch s 10timi djs..party vyšla skvelo, ďakujeme ľudia! Skvela kalba pred začiatkom zimného semestra. Čoskoro čakajte volume 7.17:11Šieste pokračovanie svezarm callingu na dvoch stageoch s 10timi djs..party vyšla skvelo, ďakujeme ľudia! Skvela kalba pred začiatkom zimného semestra. Čoskoro čakajte volume 7.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch