Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - november 2008

Posledné fotoreporty

25.11.2008
utorok

Fotky z micro.Wilsonicu by hudriho & kačenka

Ďalšie pokračovanie micro.Wilsonicu v PEKAČI (PKO) je za nami. Za mixpultom sa vystriedali najsľubnejšie mená scény ako Junior, Isobutane, BBk & Pure, Barbie Idijot a špeciálny hosť Matt Didemus z kanadských Junior Boys.11:55Ďalšie pokračovanie micro.Wilsonicu v PEKAČI (PKO) je za nami. Za mixpultom sa vystriedali najsľubnejšie mená scény ako Junior, Isobutane, BBk & Pure, Barbie Idijot a špeciálny hosť Matt Didemus z kanadských Junior Boys.
22.11.2008
sobota

APOKALYPSA Jubileum @ 21.11.2008 - by Peter Jurkovic

Apokalypsa s podtitulom 30.jubileum je už definitívne za nami. Organizátori opäť dokázali svoje kvality a návštevníci mali pripravený skvelý <a href="https://party.drom.sk/apokalypsa-30-jubileum/" class="special">lineup</a>. Atmosféra bola vynikajúca, ako sa na takýto typ podujatia patrí. Dôkazom je aj tento fotoreport od Petra Jurkoviča, tak si to užite aj vy..15:36Apokalypsa s podtitulom 30.jubileum je už definitívne za nami. Organizátori opäť dokázali svoje kvality a návštevníci mali pripravený skvelý lineup. Atmosféra bola vynikajúca, ako sa na takýto typ podujatia patrí. Dôkazom je aj tento fotoreport od Petra Jurkoviča, tak si to užite aj vy..
21.11.2008
piatok

Fotky z Disconnect party 14.11.2008 @ Rock Fabric, Poprad - od Mariana

Fotky z popradskej party Disconnect. Party v podaní domácich DJs Pete a Facet. Nálada výborná, účasť priemerná. Fotky od Mariana.13:03Fotky z popradskej party Disconnect. Party v podaní domácich DJs Pete a Facet. Nálada výborná, účasť priemerná. Fotky od Mariana.
11.11.2008
utorok

Fotky z Dance Revolution by Styfko

Trošku oneskorený druhý fotoreport z piatkovej (7.11.2008) žúrky Dance Revolution je tu. Klik a kuk:)19:57Trošku oneskorený druhý fotoreport z piatkovej (7.11.2008) žúrky Dance Revolution je tu. Klik a kuk:)
10.11.2008
pondelok

Fotky z Dance Revolution od mischellla

Prinášame vám, prvý fotoreport z piatkovej akcie,ktorá sa konala v Prešovskej Mestskej hale. Táto vydarená akcia sa niesla dnb a electro štýlom. Na dnb stage, sa nám prejavili dj's ako Bendhy, Duall, Slight, Snippah, SKC, Soundprheakers. A na electro stage nás bavili dj's - Trix, Martin Haberland, Superfly dj's, Benitto, Drahosh a Milan Lieskovský. Pár fotiek zo super akcie iba pre vás.20:56Prinášame vám, prvý fotoreport z piatkovej akcie,ktorá sa konala v Prešovskej Mestskej hale. Táto vydarená akcia sa niesla dnb a electro štýlom. Na dnb stage, sa nám prejavili dj's ako Bendhy, Duall, Slight, Snippah, SKC, Soundprheakers. A na electro stage nás bavili dj's - Trix, Martin Haberland, Superfly dj's, Benitto, Drahosh a Milan Lieskovský. Pár fotiek zo super akcie iba pre vás.
9.11.2008
nedeľa

Fotky z Transmission 2008

Podarená rychlovka! Aj takto by sa dal nazvať náš krátky, bohužiaľ len 2-hodinový výjazd na Transmission (by United Music), ktorá sa konala (a v dobe publikovania tohto fotoreportu ešte koná) v pražskej O2 Aréne. Fotiek je relatívne málo a nie sú nič extra, ale ako ukážka snáď stačí :-) Foto by admin (ag3nTt) ... Zaspomínajte a pozrite si aj <a href="https://fotky.drom.sk/transmission-2-t-mobile-arena-praha-20-5-2006/" class="special">fotky z Transmission 2006 s Arminom van Buurenom</a>.22:08Podarená rychlovka! Aj takto by sa dal nazvať náš krátky, bohužiaľ len 2-hodinový výjazd na Transmission (by United Music), ktorá sa konala (a v dobe publikovania tohto fotoreportu ešte koná) v pražskej O2 Aréne. Fotiek je relatívne málo a nie sú nič extra, ale ako ukážka snáď stačí :-) Foto by admin (ag3nTt) ... Zaspomínajte a pozrite si aj fotky z Transmission 2006 s Arminom van Buurenom.
4.11.2008
utorok

Fotky z halloween party od mischellla

Prinášame vám druhú sériu fotiek z Halloween párty, ktorá sa konala v Košiciach v Starej Sladovni a Starse. Pár fotečiek iba pre vás ;-))17:11Prinášame vám druhú sériu fotiek z Halloween párty, ktorá sa konala v Košiciach v Starej Sladovni a Starse. Pár fotečiek iba pre vás ;-))
3.11.2008
pondelok

Fotky z Halloween underground party by Styfko

Prinášame Vám fotky z halloween-skej párty z košickej Starej Sladovne. Tentokrát sa na hlavnom DnB underground staegi predstavil Shortz (UK), ktorému sekundovali páni z novozámockeho bookingu Bra3v3ku (Goro a Dephzac) a košická časť Prosac crew (Bendhy a Slight). Týchto pánov podporili za majkmi domáci Mc Tukan a bratislavský MC Olis Bakulu. 13:19Prinášame Vám fotky z halloween-skej párty z košickej Starej Sladovne. Tentokrát sa na hlavnom DnB underground staegi predstavil Shortz (UK), ktorému sekundovali páni z novozámockeho bookingu Bra3v3ku (Goro a Dephzac) a košická časť Prosac crew (Bendhy a Slight). Týchto pánov podporili za majkmi domáci Mc Tukan a bratislavský MC Olis Bakulu.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch