Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - máj 2006

Posledné fotoreporty

30.5.2006
utorok

PROSAC NIGHTS - Wave Prešov

Prinášame Vám fotky zo sobotnajšej Prosac Nights v prešovskom Wave , kde ako hlavní hudobní zabáwači vystúpila kapelka Zzub a títo páni muzikanti: Bendhy, Peko, Dreadlock ;-)))
Mrs. photographs: Snippah & Thulo
  01:06Prinášame Vám fotky zo sobotnajšej Prosac Nights v prešovskom Wave , kde ako hlavní hudobní zabáwači vystúpila kapelka Zzub a títo páni muzikanti: Bendhy, Peko, Dreadlock ;-))) Mrs. photographs: Snippah & Thulo
29.5.2006
pondelok

OXYGEN_FM

Prvá séria fotečiek z piatkového OXYGEN-u je tu. Do tanca nám tentoraz hrali a na jednom stage-i sa predstavili MACH@SCHEWELL, SCHIMEK,ERIC SNEO, PET DUO, VLADIMIR ACIC, BREETH, DEE DJ, GRINING. 19:07Prvá séria fotečiek z piatkového OXYGEN-u je tu. Do tanca nám tentoraz hrali a na jednom stage-i sa predstavili MACH@SCHEWELL, SCHIMEK,ERIC SNEO, PET DUO, VLADIMIR ACIC, BREETH, DEE DJ, GRINING.

Paul van Dyk - Praha - ľudia/peoples - časť 2

2. časť galérie ľudí z piatkového Paul van Dyk-a.. Nájdite sa aj Vy ;)))00:232. časť galérie ľudí z piatkového Paul van Dyk-a.. Nájdite sa aj Vy ;)))

Paul Van Dyk - Praha 2006 - časť 2

2. časť fotoreportu z Paul van Dyk-a v pražskej T-Mobile Aréne.00:002. časť fotoreportu z Paul van Dyk-a v pražskej T-Mobile Aréne.
28.5.2006
nedeľa

Paul van Dyk - Praha - ľudia/peoples - časť 1

1 galéria ľudí z piatkovej párty s Paul van Dyk-om, kde okrem neho na hlavnom stagei vystúpili aj Michael Burian, Lucca, Joseph Armin, Steve Angello a Milo Moretti.
<a href="https://www.drom.sk/fotky/paul-van-dyk-praha-2006-cast-1" target="_blank">1. časť normal fotiek</a>.
<a href="https://www.drom.sk/clanky/riport-z-paul-van-dyk-a-od-marosh-a" target="_blank"><b>riport od marosh-a</b></a>.19:121 galéria ľudí z piatkovej párty s Paul van Dyk-om, kde okrem neho na hlavnom stagei vystúpili aj Michael Burian, Lucca, Joseph Armin, Steve Angello a Milo Moretti. 1. časť normal fotiek. riport od marosh-a.

Paul van Dyk - Praha 2006 - časť 1

1. časť fotoreportu (z dvoch) z Paul van Dyk-a v pražskej T-Mobile Aréne. Fotky prevažne z atmosféry! Galéria ľudí pribudne taktiež v dvoch oddelených fotoreportoch.
<a href="https://www.drom.sk/fotky/paul-van-dyk-praha-ludia-peoples-cast-1" target="_blank">1. časť fotiek (prevažne ľudí)</a>
<a href="https://www.drom.sk/clanky/riport-z-paul-van-dyk-a-od-marosh-a" target="_blank"><b>riport od marosh-a</b></a>
18:281. časť fotoreportu (z dvoch) z Paul van Dyk-a v pražskej T-Mobile Aréne. Fotky prevažne z atmosféry! Galéria ľudí pribudne taktiež v dvoch oddelených fotoreportoch. 1. časť fotiek (prevažne ľudí) riport od marosh-a
23.5.2006
utorok

TRANSMISSION 2 - T-Mobile Aréna Praha - 20.5.2006

1. časť fotiek z <strong>TRANSMISSION</strong> kde sa v pražskej T-Mobile aréne predstavili títo borci: <em>ARMIN VAN BUUREN</em>, Markus Schulz, SAN, Matthew Dekay, Marco V a (DJ-VJ) Vision Impossible.Zatiaľ len 55 fotiek .. zajtra večer pribudnú ďalšie.23:161. časť fotiek z TRANSMISSION kde sa v pražskej T-Mobile aréne predstavili títo borci: ARMIN VAN BUUREN, Markus Schulz, SAN, Matthew Dekay, Marco V a (DJ-VJ) Vision Impossible.Zatiaľ len 55 fotiek .. zajtra večer pribudnú ďalšie.

miniLOKAL LIFE 2006

Opäť FISHER, opäť TECHNO, opäť miniLOKALLIFE, tentoraz z POcity. Klikajte kukajte...20:25Opäť FISHER, opäť TECHNO, opäť miniLOKALLIFE, tentoraz z POcity. Klikajte kukajte...
18.5.2006
štvrtok

MX Tronica (MXT) - Praha - 12.5.2006 - časť 3

kde sa na 2 stage-och predstavili: Sander Kleinenberg, James Zabiela, Junior Sanchez, E-lite, SAN, Benjamin Bates, Vectif, 100% ISIS, Orbith, Falcon, Stonebridge, a MXTronica Performance.00:15kde sa na 2 stage-och predstavili: Sander Kleinenberg, James Zabiela, Junior Sanchez, E-lite, SAN, Benjamin Bates, Vectif, 100% ISIS, Orbith, Falcon, Stonebridge, a MXTronica Performance.
17.5.2006
streda

HubArt - fotenie pre klienta

V tejto galérii nájdete fotky, ktoré som dnes fotil pre jedneho nášho klienta.. Na vačšine fotiek su jeho výroby (stoly, kvetináče, obrazy, sošky, všetká keramika čo tam vidíte, atď. - niektoré predmety robila jeho manželka) Ja osobne som sa dosť inšpiroval .. možno sa inšpirujete aj Vy ;-))) Pre mňa to bol v každom prípade veľmi príjemný deň ;-)21:50V tejto galérii nájdete fotky, ktoré som dnes fotil pre jedneho nášho klienta.. Na vačšine fotiek su jeho výroby (stoly, kvetináče, obrazy, sošky, všetká keramika čo tam vidíte, atď. - niektoré predmety robila jeho manželka) Ja osobne som sa dosť inšpiroval .. možno sa inšpirujete aj Vy ;-))) Pre mňa to bol v každom prípade veľmi príjemný deň ;-)
16.5.2006
utorok

MXTronica (MXT) - Praha - 12.5.2006 - časť 2

2. časť fotoreportu (z 3.) z pražskej MX Tronica-y.02:252. časť fotoreportu (z 3.) z pražskej MX Tronica-y.
12.5.2006
piatok

MX Tronica (MXT) - Praha - 12.5.2006

1. časť fotoreportu (z 3.) z MX Tronica-y, kde sa na 2 stage-och predstavili: Sander Kleinenberg, James Zabiela, Junior Sanchez, E-lite, SAN, Benjamin Bates, Vectif, 100% ISIS, Orbith, Falcon, Stonebridge, a MXTronica Performance. Žúrka celkom spoko, akurat ma dosť zničila informácia o tom,že je zakázané použíwať blesk na pódiu (a určite nie som sám, komu to vadilo .. :-[17:381. časť fotoreportu (z 3.) z MX Tronica-y, kde sa na 2 stage-och predstavili: Sander Kleinenberg, James Zabiela, Junior Sanchez, E-lite, SAN, Benjamin Bates, Vectif, 100% ISIS, Orbith, Falcon, Stonebridge, a MXTronica Performance. Žúrka celkom spoko, akurat ma dosť zničila informácia o tom,že je zakázané použíwať blesk na pódiu (a určite nie som sám, komu to vadilo .. :-[
1.5.2006
pondelok

BREAKPOINT @ Chateau L'Enfer Rouge

Po pozvaní na oslavu narodenín sme v sobotu zabehli do pražského Chateau L'Enfer Rouge na žúrku BREAKPOINT s DJom Rai-om a Yannick-om. Špeciálne poďakovanie patrí <b>Kviki</b> (poslouchej.net) za nafotenie časti fotoreportu :) THX!19:24Po pozvaní na oslavu narodenín sme v sobotu zabehli do pražského Chateau L'Enfer Rouge na žúrku BREAKPOINT s DJom Rai-om a Yannick-om. Špeciálne poďakovanie patrí Kviki (poslouchej.net) za nafotenie časti fotoreportu :) THX!

Technoxy @ Roxy Praha

Fotoreport z piatkovej Technoxy, kde vystúpili (Laura Level, Laura & Rodent (LIVE), Džejár, Boss a Spyro).16:57Fotoreport z piatkovej Technoxy, kde vystúpili (Laura Level, Laura & Rodent (LIVE), Džejár, Boss a Spyro).

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch