Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - február 2012

Posledné fotoreporty

29.2.2012
streda

Svezarm Calling 15: 2nd B-Day

A je to za nami! Svezarm Calling ďakuje ľuďom za skvelú párty!!! Tešíme sa na Vás opäť čoskoro! Nech sa páči fotky!16:28A je to za nami! Svezarm Calling ďakuje ľuďom za skvelú párty!!! Tešíme sa na Vás opäť čoskoro! Nech sa páči fotky!
22.2.2012
streda

Fotoreport z Time2Bass vol.2

Ako to vyzeralo v Nitre na žúrke sa môžte pozrieť tu.20:46Ako to vyzeralo v Nitre na žúrke sa môžte pozrieť tu.
19.2.2012
nedeľa

Piatková Žilina objektívom Kataklyzmy

„Fašiangy, Turíce, Veľká noc príde..“ aj v tomto duchu sa niesla atmosféra v žilinských uličkách v piatok 17. februára 2012.  Už po ôsmy krát zasnežená Žilina splynula s kolotočom farieb, masiek a vôňou horúcej medoviny. Vo večerných hodinách ste mohli ochutnať príjemný house v Hetcliff´s Caffé, ktorý servíroval dj October a Caterpillar.11:03„Fašiangy, Turíce, Veľká noc príde..“ aj v tomto duchu sa niesla atmosféra v žilinských uličkách v piatok 17. februára 2012. Už po ôsmy krát zasnežená Žilina splynula s kolotočom farieb, masiek a vôňou horúcej medoviny. Vo večerných hodinách ste mohli ochutnať príjemný house v Hetcliff´s Caffé, ktorý servíroval dj October a Caterpillar.
13.2.2012
pondelok

Drumophone Xtra with B-COMPLEX

V piatok naplnil košický T-klub do prasknutia najúspešnejší slovenský dnb producent upísaný labelu Hospital -B-Complex. Okrem neho zahrali Olis Bakulu & Slight, Bendhy a Michael Kelso.13:04V piatok naplnil košický T-klub do prasknutia najúspešnejší slovenský dnb producent upísaný labelu Hospital -B-Complex. Okrem neho zahrali Olis Bakulu & Slight, Bendhy a Michael Kelso.
12.2.2012
nedeľa

Fotoreport z Restart párty by Kataklyzma

S potešením vám môžem oznámiť, že v Žiline ešte má význam organizovať kvalitné párty aj v štýle minimal-techno, techno a tech-house. Hovorí sa, že nádej umiera posledná a aj tento múdry výrok preveril čas. V piatok večer na Stanici – Záriečie sme sa opäť tešili z úspechu na pôde elektronickej scény, kedy traja páni z dj-ského zoskupenia FOUR (Grining, Marosh, Derma) excelovali a spoločne s tancujúcim davom vytvorili podmanivú atmosféru. Ďakujeme! 13:24S potešením vám môžem oznámiť, že v Žiline ešte má význam organizovať kvalitné párty aj v štýle minimal-techno, techno a tech-house. Hovorí sa, že nádej umiera posledná a aj tento múdry výrok preveril čas. V piatok večer na Stanici – Záriečie sme sa opäť tešili z úspechu na pôde elektronickej scény, kedy traja páni z dj-ského zoskupenia FOUR (Grining, Marosh, Derma) excelovali a spoločne s tancujúcim davom vytvorili podmanivú atmosféru. Ďakujeme!
7.2.2012
utorok

Eat That Beat 6 Tabačka 3.2.12

Piatkový Eat That Beat v Košickej Tabačke Vám hrali: planetmälcolm, spanq, reus a kelso. Za nádherné fotky ďakujeme emilovi kačovi!22:54Piatkový Eat That Beat v Košickej Tabačke Vám hrali: planetmälcolm, spanq, reus a kelso. Za nádherné fotky ďakujeme emilovi kačovi!
6.2.2012
pondelok

Fotoreport z Cranktime vol.24

Fotoreport už z  legendárnej drum and bass-ovej party CrankTime,ktorá bola v poradí už 24-tá.Headlinerom bol tento večer dj Maztek z ďalekého Talianska.Celý večer pulzovala v clube perfektná atmosféra, ktorá sa udržala až do skorých ranných hodín...15:28Fotoreport už z legendárnej drum and bass-ovej party CrankTime,ktorá bola v poradí už 24-tá.Headlinerom bol tento večer dj Maztek z ďalekého Talianska.Celý večer pulzovala v clube perfektná atmosféra, ktorá sa udržala až do skorých ranných hodín...

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch