Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - apríl 2006

Posledné fotoreporty

30.4.2006
nedeľa

mini_Lokal Life SL

Warm_upy na festival Lokal Life su už w plnom prúde. V sobotu sa uskutočnila akcia v Čajovni v Starej Ľubovni. Dj's >>> Milosh, Skank a Facetku in da house.23:07Warm_upy na festival Lokal Life su už w plnom prúde. V sobotu sa uskutočnila akcia v Čajovni v Starej Ľubovni. Dj's >>> Milosh, Skank a Facetku in da house.
28.4.2006
piatok

Ultra with Cari Lekebusch

Aj keď s týždňovým meškaním, prinášame Vám fotoreport z ULTRA žúrky s Carim Lekebuschom, Pietrom a Atonom. Chill-out pod "taktovkou" DJ Wicca a Real One. 20:13Aj keď s týždňovým meškaním, prinášame Vám fotoreport z ULTRA žúrky s Carim Lekebuschom, Pietrom a Atonom. Chill-out pod "taktovkou" DJ Wicca a Real One.
27.4.2006
štvrtok

Lamaný bít miniLOKAL LIFE 006

01:00Zopár (aj keď slabších) fotiek z v poradí druhej warm-upky k festivalu Lokal Life 006_FM. Vystúpili: BENDHY/workink.pro.ke, FRACTOR/ta3on.tk a PEKO/ta3on.tk
23.4.2006
nedeľa

DJ Lucca - Lucca Frisco Tour

Galéria fotiek DJky Lucca z piatkovej Lucca Frisco Tour v pražskej Roxy. Ak máte záujem, prečítajte si <a href="https://dj.drom.sk/lucca/" class="special">viac o DJ Lucce</a>. 02:00Galéria fotiek DJky Lucca z piatkovej Lucca Frisco Tour v pražskej Roxy. Ak máte záujem, prečítajte si viac o DJ Lucce.

Lucca Frisco Tour - Roxy Praha - č.2

2. časť fotoreportu z Lucca Frisco Tour v pražskej Roxy.01:052. časť fotoreportu z Lucca Frisco Tour v pražskej Roxy.
22.4.2006
sobota

Lucca Frisco Tour - Roxy Praha - č.1

DJ Lucca zahájila svoje turné v pražskom klube Roxy kde ju sprevádzal  Martin Gredner a Molczik. Všetci podali squelý wýkon a wčera som sa zase preswedčil o tom, že oslovenie "Najlepšia česká DJka" je v prípade DJ Lucca na správnom mieste!22:32DJ Lucca zahájila svoje turné v pražskom klube Roxy kde ju sprevádzal Martin Gredner a Molczik. Všetci podali squelý wýkon a wčera som sa zase preswedčil o tom, že oslovenie "Najlepšia česká DJka" je v prípade DJ Lucca na správnom mieste!
20.4.2006
štvrtok

I am the music, i am the feel #6 - admin - č. 2

2. časť fotoreportu z opäť vydarenej žúrky I am the Music, I am the Feel #6 :)20:432. časť fotoreportu z opäť vydarenej žúrky I am the Music, I am the Feel #6 :)
19.4.2006
streda

I am the music, i am the feel #6 - admin - č. 1

Prinášame fotky zo 6.-tej, ako ináč.. vydarenej žúrky v popradskom Zanzibare, kde sa tentokrát za "miešačku zábawy" postavili: Pete, BENEPOP (Benco & Popredny) a miestny fax[ch]man Palko Facetku. Myslím, že všetci boli rovnako ako ja spokojný ;-)  2. sériu fotiek prinesieme zajtra .. ;-)23:24Prinášame fotky zo 6.-tej, ako ináč.. vydarenej žúrky v popradskom Zanzibare, kde sa tentokrát za "miešačku zábawy" postavili: Pete, BENEPOP (Benco & Popredny) a miestny fax[ch]man Palko Facetku. Myslím, že všetci boli rovnako ako ja spokojný ;-) 2. sériu fotiek prinesieme zajtra .. ;-)
18.4.2006
utorok

I AM THE MUSIC - I AM THE FEEL #6 (mir)

Už sa to stáva pomaly tradiciou.. že bola perfektná atmosféra, ktorú vykúzlili DJs a samozrejme tancujúce - baviace sa publikum. Viac o zábave povedia snáď fotografie.20:40Už sa to stáva pomaly tradiciou.. že bola perfektná atmosféra, ktorú vykúzlili DJs a samozrejme tancujúce - baviace sa publikum. Viac o zábave povedia snáď fotografie.
14.4.2006
piatok

SMASH - 8.4.2006 - Cross Praha

Po vystúpení slovenskej kapelky Puding Pani Elvisovej pokračovalo ženské duo My Name Is Ann, ktoré mne osobne sedelo a mali aj zaujímavú choreografiu ;-).. o podlažie nižšie už nastúpil Juanita Juarez a v celom Crosse to pekne vrelo ;-) Ešte tesne pred naším odchodom sa hore urobilo zaujímavé zoskupenie (Machine Funck & any MCs) a riadne dávali .. ;-)09:36Po vystúpení slovenskej kapelky Puding Pani Elvisovej pokračovalo ženské duo My Name Is Ann, ktoré mne osobne sedelo a mali aj zaujímavú choreografiu ;-).. o podlažie nižšie už nastúpil Juanita Juarez a v celom Crosse to pekne vrelo ;-) Ešte tesne pred naším odchodom sa hore urobilo zaujímavé zoskupenie (Machine Funck & any MCs) a riadne dávali .. ;-)

SMASH - Puding pani Elvisovej - Cross Praha

Po príchode k minipódiu a pri pohľade na baviacich sa ľudí som ani nemal chuť ich otravovať svojím bleskom. Všetci sa bavili, usmiewali a celkovo pôsobili štastne. Fotky určite nepotrebovali ;-) Ale aspoň zopár no .. ;-)09:12Po príchode k minipódiu a pri pohľade na baviacich sa ľudí som ani nemal chuť ich otravovať svojím bleskom. Všetci sa bavili, usmiewali a celkovo pôsobili štastne. Fotky určite nepotrebovali ;-) Ale aspoň zopár no .. ;-)
11.4.2006
utorok

Human Traffix with Terry Francis

Po posledných dvoch žúrkach v Roxy (Roxy Praha vs. Fabric Ostrava & CLIMAX) sme sa zúčastnili ďalšieho wíkendu s Roxy ;) Tentokrát na line-upe svietili mená Terry Francis (UK), Loutka, Blond (techhouse.cz), Cubik a Diome ;)22:49Po posledných dvoch žúrkach v Roxy (Roxy Praha vs. Fabric Ostrava & CLIMAX) sme sa zúčastnili ďalšieho wíkendu s Roxy ;) Tentokrát na line-upe svietili mená Terry Francis (UK), Loutka, Blond (techhouse.cz), Cubik a Diome ;)

Oskušaj Beat @ Fisher Prešov - 11.4.2006

Po dlhšej odmlke tu máme opäť fotečky z pravidelnej prešovskej 
akcie,na ktorej sa prestavili dídžejske stálice POcity.Klikajte a kukajte.   10:00Po dlhšej odmlke tu máme opäť fotečky z pravidelnej prešovskej akcie,na ktorej sa prestavili dídžejske stálice POcity.Klikajte a kukajte.
1.4.2006
sobota

Roxy Praha vs. Fabric Ostrava

Aj keď trošku neplánovane .. ale dostal som sa znovu do Roxy, tentokrát na "duel" Roxy (Praha) a Fabric (Ostrava). Hodnotiť si nedovolím, pretože som sa venoval "iným činnostiam" ;-)
Vystúpili: Martin Gredner, Dan Cooley, Bo.Dan, Sweg a Nitrous.20:25Aj keď trošku neplánovane .. ale dostal som sa znovu do Roxy, tentokrát na "duel" Roxy (Praha) a Fabric (Ostrava). Hodnotiť si nedovolím, pretože som sa venoval "iným činnostiam" ;-) Vystúpili: Martin Gredner, Dan Cooley, Bo.Dan, Sweg a Nitrous.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch