Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - február 2006

Posledné fotoreporty

27.2.2006
pondelok

APOKALYPSA - Boby Centrum Brno - 24.2.2006 - od styf-a

Fakt hustá akcia no a tu je zopár fotečiek odo mňa. Ozaj len zopár keďže som dal wiac prednosť dancingu.16:51Fakt hustá akcia no a tu je zopár fotečiek odo mňa. Ozaj len zopár keďže som dal wiac prednosť dancingu.

APOKALYPSA - Boby Centrum Brno - 24.2.2006, časť 3

3. časť fotoreportu z piatkovej APOKALYPSY v Brnenskom Boby Centre. KUK AT! ;-)) Btw, hned po príchode som vedel, že to bude horká noc .. viď. 1. fotka ;-)10:573. časť fotoreportu z piatkovej APOKALYPSY v Brnenskom Boby Centre. KUK AT! ;-)) Btw, hned po príchode som vedel, že to bude horká noc .. viď. 1. fotka ;-)
25.2.2006
sobota

APOKALYPSA - Boby Centrum Brno - 24.2.2006, časť 2

Druhá časť fotiek z podľa mňa veľmi podarenej piatkovej Apokalypsy.23:06Druhá časť fotiek z podľa mňa veľmi podarenej piatkovej Apokalypsy.
23.2.2006
štvrtok

APOKALYPSA - Boby Centrum Brno - 24.2.2006, časť 1

Prvá časť fotiek z podľa mňa veľmi podarenej piatkovej Apokalypsy.
Vystúpili: UMEK, Sven Wittekind, Frank Kvitta, Lucca, DJ Home, Southeast, Misa Salacova, Jerry, Lucash, Mark Marberg, Michael C, MOLCZIK vs. ACIDFLASH, Marthen a Stjopa.11:58Prvá časť fotiek z podľa mňa veľmi podarenej piatkovej Apokalypsy. Vystúpili: UMEK, Sven Wittekind, Frank Kvitta, Lucca, DJ Home, Southeast, Misa Salacova, Jerry, Lucash, Mark Marberg, Michael C, MOLCZIK vs. ACIDFLASH, Marthen a Stjopa.
21.2.2006
utorok

IATM-IATF #4 - Zanzibar PP - photo: admin, časť 2

2. časť fotoreportu z wydarenej žúrky I AM THE MUSIC, I AM THE FELL #4 kde sa predstavil ako headliner Tomas Haverlik, nemenej kvalitný Palko Facetku a košičan Trix.22:392. časť fotoreportu z wydarenej žúrky I AM THE MUSIC, I AM THE FELL #4 kde sa predstavil ako headliner Tomas Haverlik, nemenej kvalitný Palko Facetku a košičan Trix.

IATM-IATF #4 - Zanzibar PP - photo: admin, časť 1

Po dlhom čakaní sme sa dočkali a v priestoroch popradského Zanzibaru privítali slovenského progressive-mana Tomasa Haverlika. Tu Vám prinášame 1. časť fotiek z tejto wydarenej žúrky v popradskom Zanzibare.20:35Po dlhom čakaní sme sa dočkali a v priestoroch popradského Zanzibaru privítali slovenského progressive-mana Tomasa Haverlika. Tu Vám prinášame 1. časť fotiek z tejto wydarenej žúrky v popradskom Zanzibare.

IATM-IATF #4 - Zanzibar PP - photo: mir

Štvrté pokračovanie párty I am the music, i am the feel je za nami a je treba pochváliť hlavne prácu Palka Facetku, ktorý sa opäť postaral o výbornú akciu pod Tatrami. Sety "obitroch" DJ-ov nedali ani nachvíľu oddýchnuť a tak šli všetci (djs aj ľudia) naplno! Perfektnú náladu ocenilo aj množstvo ľudí, ktorí boli na podobnej akcii prvý krát. Respect!
 
mir (o)17:08Štvrté pokračovanie párty I am the music, i am the feel je za nami a je treba pochváliť hlavne prácu Palka Facetku, ktorý sa opäť postaral o výbornú akciu pod Tatrami. Sety "obitroch" DJ-ov nedali ani nachvíľu oddýchnuť a tak šli všetci (djs aj ľudia) naplno! Perfektnú náladu ocenilo aj množstvo ľudí, ktorí boli na podobnej akcii prvý krát. Respect! mir (o)
13.2.2006
pondelok

NIDM STRIKES BEATS in Boiler RX - Praha

Po dlhšom čase sme sa s priateľmi vydali na party maličkých rozmerov .. tu Vám prinášame zopár oddychových záberov .. 
DJs: Selector IX, Lopik, Phate.23:05Po dlhšom čase sme sa s priateľmi vydali na party maličkých rozmerov .. tu Vám prinášame zopár oddychových záberov .. DJs: Selector IX, Lopik, Phate.
6.2.2006
pondelok

Jungle Experience #3 - SubClub BA

Tento štvrtok sa konalo v bratislavskom SubClube tretie pokračovanie jungle experience, ktoré organizuje kulturfabrik. Na akcii zahrali dj a producenti z Nemecka/Base/ a z ameriky/murderbot/ + slovenské  zastúpenie nobong , cffiks , maraki , x2um , pedro.12:10Tento štvrtok sa konalo v bratislavskom SubClube tretie pokračovanie jungle experience, ktoré organizuje kulturfabrik. Na akcii zahrali dj a producenti z Nemecka/Base/ a z ameriky/murderbot/ + slovenské zastúpenie nobong , cffiks , maraki , x2um , pedro.
4.2.2006
sobota

DIRTY DANCING - Duplex Praha

Po "neúspechu" v Paradogse sme sa stavili v Duplexe .. na tú ich "spešl disko night" .. moja prvá návšteva tohto "lokálu". Hodnotiť nebudem, lebo som nebol w najlepšej forme :)
DJs: 100UPA (7nebe), Tommy Rogers & Peet19:06Po "neúspechu" v Paradogse sme sa stavili v Duplexe .. na tú ich "spešl disko night" .. moja prvá návšteva tohto "lokálu". Hodnotiť nebudem, lebo som nebol w najlepšej forme :) DJs: 100UPA (7nebe), Tommy Rogers & Peet

Gecko Sound pres. Iberican

Zopár fotiek zo včerajšieho Paradogsu s DJs: DJ Real One & DJ TinTin.
Ľudí nebolo a tak tu nájdete fotky z celých "karloviek"... na ostatných podlažiach (disco, r'n'b a podobne ...) bolo ľudí rozhodne wiac ..18:36Zopár fotiek zo včerajšieho Paradogsu s DJs: DJ Real One & DJ TinTin. Ľudí nebolo a tak tu nájdete fotky z celých "karloviek"... na ostatných podlažiach (disco, r'n'b a podobne ...) bolo ľudí rozhodne wiac ..

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch