Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - október 2005

Posledné fotoreporty

31.10.2005
pondelok

I am the music, i am the feel

I am the music, i am the feel....veľmi pekne vydarena akcia v Poprade v klube Zanzibar. Sice sú ľudia, ktorým sa tam páčilo veľmi, ale zase sú aj tí druhí ktorí ... Ja osobne som sa dobre zabavil (myslím, že to možem povedať aj za svojich priateľov)17:34I am the music, i am the feel....veľmi pekne vydarena akcia v Poprade v klube Zanzibar. Sice sú ľudia, ktorým sa tam páčilo veľmi, ale zase sú aj tí druhí ktorí ... Ja osobne som sa dobre zabavil (myslím, že to možem povedať aj za svojich priateľov)
26.10.2005
streda

Chaos Chalinie 5

Fotky z výstavy Chaos Chalinie 5, kde sú vystavené diela mladých umelcov a tvorcov. Výstava je inštalovaná v priestoroch klubu mladých Ponorka v Kežmarku. Diela sú vytvorené rozmanitými technikami (fotografia, maľba, plastika, inštalácia...). Za Ponorku chcem pozvať všetkých členov Dromu, aby sa prišli pozrieť. Výstava potrvá do 10.11.2005. Fotky diel sú <a href=https://ponorka.org/?q=image/tid/108>tu</a>.19:16Fotky z výstavy Chaos Chalinie 5, kde sú vystavené diela mladých umelcov a tvorcov. Výstava je inštalovaná v priestoroch klubu mladých Ponorka v Kežmarku. Diela sú vytvorené rozmanitými technikami (fotografia, maľba, plastika, inštalácia...). Za Ponorku chcem pozvať všetkých členov Dromu, aby sa prišli pozrieť. Výstava potrvá do 10.11.2005. Fotky diel sú tu.
5.10.2005
streda

No Edit 01

<u>Live</u>: <b>Noise Cut</b> (noisecut.sk, popkorn rec., ba), <b>Zzub</b> (live jungle, po)<br />
<u>Djs</u>: <b>Hlavolam</b> (special two hours break set, kk/ba), <b>Peko</b> (dnb from ta3on.tk, pp)06:13Live: Noise Cut (noisecut.sk, popkorn rec., ba), Zzub (live jungle, po)
Djs: Hlavolam (special two hours break set, kk/ba), Peko (dnb from ta3on.tk, pp)
3.10.2005
pondelok

Drom 00 [Re-ON] č. 2

Dajake fotoze fajnej žúrky... :-))) boli setci stary znami z chatovacky :-)))
<a href="index.php?url=reporty&sub=zobraz&id=16&popis=drom-00">Report od katky (zichus)</a>.22:45Dajake fotoze fajnej žúrky... :-))) boli setci stary znami z chatovacky :-))) Report od katky (zichus).

Taliansko 2005

tak tu je výber fotiek z mojej poslednej dowolenky, kde bol s nami aj wakro ;-) na fotkach widno aj fotky z Ríma. Bez pochýb je to najkrajšie mesto, v ktorom som zatiaľ bol .. Tam raz zoberiem aj swoju frajerku (ale jaku?) ;o) 
Foťené Pentaxom Optio 33L (muka), bez statívu (soda, ale aj tak ..)20:32tak tu je výber fotiek z mojej poslednej dowolenky, kde bol s nami aj wakro ;-) na fotkach widno aj fotky z Ríma. Bez pochýb je to najkrajšie mesto, v ktorom som zatiaľ bol .. Tam raz zoberiem aj swoju frajerku (ale jaku?) ;o) Foťené Pentaxom Optio 33L (muka), bez statívu (soda, ale aj tak ..)

Talianský supervodiči

Tieto fotky sa mi podarilo zachytit pri beznych prechadzkach talianskymi mestami. Nie su zo ziadneho vrakoviska a pod. 20:17Tieto fotky sa mi podarilo zachytit pri beznych prechadzkach talianskymi mestami. Nie su zo ziadneho vrakoviska a pod.

Drom 00 [Re-ON] č. 1

na to ze bolo malo ludi som sa bawil welmi dobre s mojimi kamosmi  zo SL a okolia a kamoskami teda len s jednou:)))
tak dufam ze dalsia eksn w tomto klubiku bude este lepsejsiaa...a zdrawim fsetkych dromacow:)
<a href="index.php?url=reporty&sub=zobraz&id=16&popis=drom-00">Report od katky (zichus)</a>.18:00na to ze bolo malo ludi som sa bawil welmi dobre s mojimi kamosmi zo SL a okolia a kamoskami teda len s jednou:))) tak dufam ze dalsia eksn w tomto klubiku bude este lepsejsiaa...a zdrawim fsetkych dromacow:) Report od katky (zichus).

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch