Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - november 2009

Posledné fotoreporty

29.11.2009
nedeľa

Fotoreport z DejaVu s Corvinom Dalekom

Skvelé, skvelé, skvelé! Aj takto možno komentovať párty, ktorá sa v sobotu konala v bratislavskom Unique clube. DejaVu s Corvinom Dalekom a jeho oldskúlový techno set dostal na nohy skutočne každého. Kto zažil nechápe, kto nezažil nepochopí! Po jeho boku sa predstavili Pappi, Dodo a Breeth. Ako to tam vyzeralo si môžte pozrieť vo fotoreporte ktorý pre vás pripravili danoboss a lucqa :)21:10Skvelé, skvelé, skvelé! Aj takto možno komentovať párty, ktorá sa v sobotu konala v bratislavskom Unique clube. DejaVu s Corvinom Dalekom a jeho oldskúlový techno set dostal na nohy skutočne každého. Kto zažil nechápe, kto nezažil nepochopí! Po jeho boku sa predstavili Pappi, Dodo a Breeth. Ako to tam vyzeralo si môžte pozrieť vo fotoreporte ktorý pre vás pripravili danoboss a lucqa :)
25.11.2009
streda

Apokalypsa - 10 Years Anniversary - part 4

Návštevou apokalypsy, som si chcel zavspomínať na dávné časy orioniek, ktoré sa konali na brnenskom BVV. Úprimne môžem povedať, že som už zažil aj lepšiu apokalypsu, ale presunutím party na výstavisko hodnotím určite kladne. 10:17Návštevou apokalypsy, som si chcel zavspomínať na dávné časy orioniek, ktoré sa konali na brnenskom BVV. Úprimne môžem povedať, že som už zažil aj lepšiu apokalypsu, ale presunutím party na výstavisko hodnotím určite kladne.
23.11.2009
pondelok

Flora Fauna 21.11.2009 - Polish Attack by Freak

Tak a máme tu fotoreport z vydarenej žúrky Flora & Fauna "Polish Attack!". A že bolo veselo až divoko! Všetko zachytené a zvečnené! ENJOY fotoreport od Freak-a :) Ďakujeme za možnosť zverejnenia z www.djschimek.com20:16Tak a máme tu fotoreport z vydarenej žúrky Flora & Fauna "Polish Attack!". A že bolo veselo až divoko! Všetko zachytené a zvečnené! ENJOY fotoreport od Freak-a :) Ďakujeme za možnosť zverejnenia z www.djschimek.com

Tretia séria fotiek z 10. výročia Apokalypsy

A je tu tretia séria fotiek z brnenského výstaviska kde sa konalo 10. výročie Apokalypsy,... nech sa páči :)15:59A je tu tretia séria fotiek z brnenského výstaviska kde sa konalo 10. výročie Apokalypsy,... nech sa páči :)
22.11.2009
nedeľa

Druhá séria fotiek z 10. výročia Apokalypsy

Prinášame vám druhú sériu fotiek z 10. výročia Apokalypsy. Ďalší fotoreport už čoskoro :)15:51Prinášame vám druhú sériu fotiek z 10. výročia Apokalypsy. Ďalší fotoreport už čoskoro :)
21.11.2009
sobota

Fotoreport z 10. výročia Apokalypsy, part 1

10. výročie Apokalypsy sa konalo v novom pavilóne P na brnenskom výstavisku. Síce táto oslava nesplnila moje očakávania, kvalitní DJ´s a skvelá atmosféra celú párty uviedli do správneho varu. Svoje kvality predviedli: Collabs 3000, Umek, Surgeon, Elton D, Obi, Lukas, Jason Little, Ken Ishii, Toky, Dzejar, Jerry, Spiriakos, Nois, Bryan Kearney, 4 Strings, Stepan Bruck, Pico, Fester a iní. Prvú sériu fotiek si môžte pozrieť tu :)14:5710. výročie Apokalypsy sa konalo v novom pavilóne P na brnenskom výstavisku. Síce táto oslava nesplnila moje očakávania, kvalitní DJ´s a skvelá atmosféra celú párty uviedli do správneho varu. Svoje kvality predviedli: Collabs 3000, Umek, Surgeon, Elton D, Obi, Lukas, Jason Little, Ken Ishii, Toky, Dzejar, Jerry, Spiriakos, Nois, Bryan Kearney, 4 Strings, Stepan Bruck, Pico, Fester a iní. Prvú sériu fotiek si môžte pozrieť tu :)
15.11.2009
nedeľa

BEATz. 41

V piatok 13 sa v trnavsom ARTklube konalo 41 pokračovanie úspešnej drum bass-ovej noci BEATz. Line-up : Katharsys & Dementia, Kukurica, LIXX, Redlolee.14:39V piatok 13 sa v trnavsom ARTklube konalo 41 pokračovanie úspešnej drum bass-ovej noci BEATz. Line-up : Katharsys & Dementia, Kukurica, LIXX, Redlolee.

Fotoreport z Booomerangu s Ericom Prydzom

14teho novembra 21:00 stredoeurópskeho času sa otvorili brány Bratislavského PKO, kam po dlhom čase doletela legendárna párty Booomerang. Hlavnou hviezdou večera bol švédsky hitmaker Eric Prydz ktorému na hlavnom pódiu sekundovali Pico, Fester, Družba DJ´s a Charlotte Michelle. Na druhom "techno stage" nakladali a ani ryby v Dunaji nenechali spať slovenskí borci Toky, Dalo, Marosh, HU a Peal. Ako čerešnička na torte a prekvapenie večera sa predstavil japosnký DJ a producent Takaaki Itoh.23:1514teho novembra 21:00 stredoeurópskeho času sa otvorili brány Bratislavského PKO, kam po dlhom čase doletela legendárna párty Booomerang. Hlavnou hviezdou večera bol švédsky hitmaker Eric Prydz ktorému na hlavnom pódiu sekundovali Pico, Fester, Družba DJ´s a Charlotte Michelle. Na druhom "techno stage" nakladali a ani ryby v Dunaji nenechali spať slovenskí borci Toky, Dalo, Marosh, HU a Peal. Ako čerešnička na torte a prekvapenie večera sa predstavil japosnký DJ a producent Takaaki Itoh.
9.11.2009
pondelok

Flora Fauna - LivePozitive edit

Ďalšie pokračovanie akcie Flora Fauna, tentokrát však v špeciálnom prevedení z dielne „LivePozitive“ sa jednoznačne niesla v duchu „ ruka hore – zuby von“ (ako by jeden z organizátorov povedal)... Fajnový výlet vo važeckej jaskyni, pozitívne naladení ľudia, príjemná „návšteva“ priamo z Rádia_FM a večer parádna žúrka... Hádam už len treba poďakovať organizátorom a pre Vás ostatných pripomenutie v podobe fotoreportu...
17:46Ďalšie pokračovanie akcie Flora Fauna, tentokrát však v špeciálnom prevedení z dielne „LivePozitive“ sa jednoznačne niesla v duchu „ ruka hore – zuby von“ (ako by jeden z organizátorov povedal)... Fajnový výlet vo važeckej jaskyni, pozitívne naladení ľudia, príjemná „návšteva“ priamo z Rádia_FM a večer parádna žúrka... Hádam už len treba poďakovať organizátorom a pre Vás ostatných pripomenutie v podobe fotoreportu...
3.11.2009
utorok

Fotoreport: Nudance 14 - Poprad - 30.10.2009

Koncom októbra sa uskutočnilo štrnáste pokračovanie tatranskej lámavice Nudance. Žúrka to bola opäť kvalitná a dynamická, za gramcami sa vystriedala šestica djov a odohrali viacero dnb subžánrov. Celú noc doprevádzal akciu svojimi rýmami MC Kopo. Ako to na akcii vyzeralo približuje fotoreport. 28. novembra pokračujeme. 22:30Koncom októbra sa uskutočnilo štrnáste pokračovanie tatranskej lámavice Nudance. Žúrka to bola opäť kvalitná a dynamická, za gramcami sa vystriedala šestica djov a odohrali viacero dnb subžánrov. Celú noc doprevádzal akciu svojimi rýmami MC Kopo. Ako to na akcii vyzeralo približuje fotoreport. 28. novembra pokračujeme.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch