Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - marec 2009

Posledné fotoreporty

30.3.2009
pondelok

Fotky z LFB Night (!”@.*!%) by kaczenka

V piatok 27. 3. 2009 pod bratislavskými hradbami píšuce ruky dj´s hypnoticky spájali kúsočky opakujúcich sa zvukov. Jeden z najúspešnejších slovenských labelov vydávajúci prevažne tanečnú hudbu (minimal/ techhouse) mal svoju noc. Usmievavý, tancujúci dav sa energicky kýval v rytme a naplno vychutnával komornú atmosféru. Každým nádychom sa stal súčasťou jediného sveta bez hraníc. Na LFB Night sa v Subclube predstavili dj´s Barbara Idijot, Monoide, Loktibrada, HU a Ivek.00:38V piatok 27. 3. 2009 pod bratislavskými hradbami píšuce ruky dj´s hypnoticky spájali kúsočky opakujúcich sa zvukov. Jeden z najúspešnejších slovenských labelov vydávajúci prevažne tanečnú hudbu (minimal/ techhouse) mal svoju noc. Usmievavý, tancujúci dav sa energicky kýval v rytme a naplno vychutnával komornú atmosféru. Každým nádychom sa stal súčasťou jediného sveta bez hraníc. Na LFB Night sa v Subclube predstavili dj´s Barbara Idijot, Monoide, Loktibrada, HU a Ivek.
23.3.2009
pondelok

Fotky zo Springbeat VI by kaczenka

Žilinský nadšenci techno beatov privítali jar tak, ako sa patrí. Po prekvapivých organizačných zmenách sa žúrka rozprúdila bez talentovaného dj Buttona. Za mixpultom sa však vystriedali dj´s Marosh, Mayla, Grining, Arab, Derma, Joffo a kvalitne roztočili nielen svoje dosky, ale aj parket.  19:28Žilinský nadšenci techno beatov privítali jar tak, ako sa patrí. Po prekvapivých organizačných zmenách sa žúrka rozprúdila bez talentovaného dj Buttona. Za mixpultom sa však vystriedali dj´s Marosh, Mayla, Grining, Arab, Derma, Joffo a kvalitne roztočili nielen svoje dosky, ale aj parket.  
20.3.2009
piatok

Fotky z dnb.sk - Twisted Individual by kaczenka

Komplikovaná bassová linka a rýchle tempo šéfovali bratislavskému Subclubu v sobotu 14. marca. Djs Twisted Individual, Kidd Ruff, Zybex, Blupcat, Kiara a MCs Daxta a Aktiff dopriali rozpálenému davu tvrdé, šialené rytmy a atmosféra začínala naberať na temnote.. 01:28Komplikovaná bassová linka a rýchle tempo šéfovali bratislavskému Subclubu v sobotu 14. marca. Djs Twisted Individual, Kidd Ruff, Zybex, Blupcat, Kiara a MCs Daxta a Aktiff dopriali rozpálenému davu tvrdé, šialené rytmy a atmosféra začínala naberať na temnote.. 
19.3.2009
štvrtok

Fotoreport z party Drumphonic 12

Dvanáste pokračovanie dvojfloorej párty Drumophonic sa uskutočnilo v sobotu 14. marca 2009 už tradične v klube Stars. Okrem domácich DJov sa predstavili aj hostia Neon za Soundphreakers a F@tSound za Drom.sk.09:58Dvanáste pokračovanie dvojfloorej párty Drumophonic sa uskutočnilo v sobotu 14. marca 2009 už tradične v klube Stars. Okrem domácich DJov sa predstavili aj hostia Neon za Soundphreakers a F@tSound za Drom.sk.
18.3.2009
streda

Fotoreport z podareného štartu akcie NašaVec piatok trinásteho

Fotoreport z podareného štartu akcie NašaVec piatok trinásteho. Hral sa predovšetkým hiphop, moderný aj staršie kúsky dávali DJs Yanko Král z H16 a DJ Roman Zámožný z ClubCrushers. Nakoniec vás rozkrájali a pohltili hutné rytmy DJs F@tSound a Deliquentz. 11:56Fotoreport z podareného štartu akcie NašaVec piatok trinásteho. Hral sa predovšetkým hiphop, moderný aj staršie kúsky dávali DJs Yanko Král z H16 a DJ Roman Zámožný z ClubCrushers. Nakoniec vás rozkrájali a pohltili hutné rytmy DJs F@tSound a Deliquentz.
17.3.2009
utorok

Fotky z micro.Wilsonicu by hudri & kačenka

Siedme pokračovanie micro.Wilsonicu v PEKAČI (PKO) je za nami. Na pódiu sa vystriedali Dope Aviators, Longital, Styrofoam, Max Tundra, Huoratron, Joe Goddard a Shackleton.21:27Siedme pokračovanie micro.Wilsonicu v PEKAČI (PKO) je za nami. Na pódiu sa vystriedali Dope Aviators, Longital, Styrofoam, Max Tundra, Huoratron, Joe Goddard a Shackleton.
14.3.2009
sobota

Fotky: Paul Van Dyk - World Tour 2009 / part 1

Paul Van Dyk Dj, producent a umelec pohybujúci sa v tých najhlbších vodách hudobného sveta sa v piatok 13.marca predstavil slovenskému publiku. Spolu s nemenej kvalitným českým zástupcom Miachalom Burianom a egyptským Dj menom Fila, odohrali svoje sety v bratislavskej Inchebe. Bohužial mohých účastníkov sklamal nekvalitný zvuk a množstvo organizačných nedostatkov, ktoré určite nepatria k tak masívne propagovanej akcii. Nevadí, aj tak to stálo za to... 
20:19Paul Van Dyk Dj, producent a umelec pohybujúci sa v tých najhlbších vodách hudobného sveta sa v piatok 13.marca predstavil slovenskému publiku. Spolu s nemenej kvalitným českým zástupcom Miachalom Burianom a egyptským Dj menom Fila, odohrali svoje sety v bratislavskej Inchebe. Bohužial mohých účastníkov sklamal nekvalitný zvuk a množstvo organizačných nedostatkov, ktoré určite nepatria k tak masívne propagovanej akcii. Nevadí, aj tak to stálo za to...

Fotky: Paul Van Dyk - World Tour 2009 / part 2

Ďalšie pokračovanie fotoreportu k vystúpeniu Paul Van Dyka v bratislavskej Inchebe...20:20Ďalšie pokračovanie fotoreportu k vystúpeniu Paul Van Dyka v bratislavskej Inchebe...
8.3.2009
nedeľa

Disconnect party 06.03.2009 Rock Fabric, Poprad - Fotoreport

Fotky z Disconnect party (Step4you edition), kde zahrali Ľubo Tomko, Leffe a Facet. Opäť skvelá hudba a nálada a skoro plný floor po celú noc aj napriek priemernej účasti. Tešíme sa o mesiac! ;) Foto by Cobra & LuLu.21:40Fotky z Disconnect party (Step4you edition), kde zahrali Ľubo Tomko, Leffe a Facet. Opäť skvelá hudba a nálada a skoro plný floor po celú noc aj napriek priemernej účasti. Tešíme sa o mesiac! ;) Foto by Cobra & LuLu.
1.3.2009
nedeľa

NUDANCE Cyber Therapy 28.2.2009 fotoreport

Prinášame fotečky z veľmi kvalitnej a podarenej párty Nudance. Ďakujeme všetkým za skvelú atmosféru a magickú noc :)23:11Prinášame fotečky z veľmi kvalitnej a podarenej párty Nudance. Ďakujeme všetkým za skvelú atmosféru a magickú noc :)

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch