Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - marec 2010

Posledné fotoreporty

27.3.2010
sobota

Fotoreport z dnb párty BEATZ.43

V trnavsom ARTklube sa konalo dalšie pokračovanie úspešnej drum & bass-ovej party BEATZ. Zahrať prišli: BCee, Blue Motion, Furlonge, Lixx a Redlolee.16:10V trnavsom ARTklube sa konalo dalšie pokračovanie úspešnej drum & bass-ovej party BEATZ. Zahrať prišli: BCee, Blue Motion, Furlonge, Lixx a Redlolee.
26.3.2010
piatok

Premiéra animovaného videoklipu Foolk - Bells by Alica (fotky od Simi)

10. marca 2010 sa v bratislavskom NuSpirit klube šíril FOOLKov glitch sound sprevádzaný oficálnym releasom Alicinho animovaného klipu ku skladbe BELLS. Ako vždy ho svojimi scratch@MI sprevádzal Mr. Lixx :P.
Tu je malý fotoreport od Simi na navodenie tej správnej wonky atmosféry...12:4410. marca 2010 sa v bratislavskom NuSpirit klube šíril FOOLKov glitch sound sprevádzaný oficálnym releasom Alicinho animovaného klipu ku skladbe BELLS. Ako vždy ho svojimi scratch@MI sprevádzal Mr. Lixx :P. Tu je malý fotoreport od Simi na navodenie tej správnej wonky atmosféry...
21.3.2010
nedeľa

Fotoreport z párty SEBASS

Na záhorí sa konalo dalšie pokračovanie párty SEBASS, ktorá sa uskutočnila pod záštidou JTT crew. zlomený beat: CENCO & DYKMAN(codered), Pepek, Peszek, Kryton, Maco
rovný beat: M.Owitsch, Deeds, The_And, Ondrey14:41Na záhorí sa konalo dalšie pokračovanie párty SEBASS, ktorá sa uskutočnila pod záštidou JTT crew. zlomený beat: CENCO & DYKMAN(codered), Pepek, Peszek, Kryton, Maco rovný beat: M.Owitsch, Deeds, The_And, Ondrey
20.3.2010
sobota

Fotoreport z Le Grande House XL Edition

Exkluzívna hudobno-tanečná noc Le Grande House sa konala prvýkrát v XL edícii. DJi nakladali o 106 a ludia len drali podrážky, bolo naozaj skvele :) V klube Dopler si zahrali na Main stagei Lelo & Spectus, Kangoora,  headliner večera DALE ANDERSON ,Charlie Clubber, Laddy M a Fresh. Druhý stage zabávali borci Breeth, Pico a Martin Hloch & Sony Vega. 23:33Exkluzívna hudobno-tanečná noc Le Grande House sa konala prvýkrát v XL edícii. DJi nakladali o 106 a ludia len drali podrážky, bolo naozaj skvele :) V klube Dopler si zahrali na Main stagei Lelo & Spectus, Kangoora, headliner večera DALE ANDERSON ,Charlie Clubber, Laddy M a Fresh. Druhý stage zabávali borci Breeth, Pico a Martin Hloch & Sony Vega.
13.3.2010
sobota

Fotky z Biosphere v Ríme

...ako sa deň uberal svojou cestou, uberali sme sa aj my smerom Auditorium Parco della Musica, kde v profesionálnom divadelnom štúdiu bolo už všetko pripravené na výlet do sveta ticha, ktoré obklopuje zvuk. Ešte pohár červeného vína, povolenie na fotografovanie (samozrejme bez blesku) a horsa do prvej rady. Štúdio pre maximálne 300 ľudí sa pomaly zapĺňalo, na moje prekvapenie až neskutočne diverzifikovaným publikom (od malých detí, cez staršie panie a zubatého, až po kňaza s podozrivo prívetivým pohľadom). Potlesk privítal skromne vyzerajúceho a vystupujúceho chlapíka menom Geir Jenssen, ktorý bez zaváhania sadol za svoj Apple & klávesový efektor a... (<a href="https://www.drom.sk/clanky/hudba-a-kultura/biosphere-v-rime-od-aknota">pokračovanie v tomto článku</a>)12:44...ako sa deň uberal svojou cestou, uberali sme sa aj my smerom Auditorium Parco della Musica, kde v profesionálnom divadelnom štúdiu bolo už všetko pripravené na výlet do sveta ticha, ktoré obklopuje zvuk. Ešte pohár červeného vína, povolenie na fotografovanie (samozrejme bez blesku) a horsa do prvej rady. Štúdio pre maximálne 300 ľudí sa pomaly zapĺňalo, na moje prekvapenie až neskutočne diverzifikovaným publikom (od malých detí, cez staršie panie a zubatého, až po kňaza s podozrivo prívetivým pohľadom). Potlesk privítal skromne vyzerajúceho a vystupujúceho chlapíka menom Geir Jenssen, ktorý bez zaváhania sadol za svoj Apple & klávesový efektor a... (pokračovanie v tomto článku)
1.3.2010
pondelok

Flora Fauna Bassline Attack - Fotky by San

Na Štrbskom Plese v klube Plesnivec 27.2.2010 zahrali Grafik & Stame, Eruvie & Smoly a Facet. Atmoška výborná, hudba skvelá. Fotky od San.11:20Na Štrbskom Plese v klube Plesnivec 27.2.2010 zahrali Grafik & Stame, Eruvie & Smoly a Facet. Atmoška výborná, hudba skvelá. Fotky od San.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch