Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - december 2005

Posledné fotoreporty

29.12.2005
štvrtok

DRAM 6 - Ponorka Kežmarok

Včera som mal tú česť zúčastniť sa šiesteho pokračovania DRAM-u kde si zahrali títo "muzikanťi" - bítový lámači:
Bendhy, Erow, Gabanna & Hlavolam, Floopy, Peko a Fraktor. V priebehu noci som bol z vlastnej iniciatívy donútení vypnúť parostroj... sice "hmla" patrí k undergroundu ponorky, ale fotenie w týchto podmienkach je proste nemožné. Klikajujte ..21:51Včera som mal tú česť zúčastniť sa šiesteho pokračovania DRAM-u kde si zahrali títo "muzikanťi" - bítový lámači: Bendhy, Erow, Gabanna & Hlavolam, Floopy, Peko a Fraktor. V priebehu noci som bol z vlastnej iniciatívy donútení vypnúť parostroj... sice "hmla" patrí k undergroundu ponorky, ale fotenie w týchto podmienkach je proste nemožné. Klikajujte ..
28.12.2005
streda

Drom stephan's party

Máme za sebou (až na niekoľko drobností) celkom úspešnú štefánsku dromovicu z ktorej Vám teraz prinášame cca. 100 fotiek.

Hrali: Rank D, XoMa, Maximal, SQuall a Palko Facetku.00:49Máme za sebou (až na niekoľko drobností) celkom úspešnú štefánsku dromovicu z ktorej Vám teraz prinášame cca. 100 fotiek. Hrali: Rank D, XoMa, Maximal, SQuall a Palko Facetku.
23.12.2005
piatok

Reset Birthday 2

01:00Prinášame Vám fotky zo sobotňajšieho Resetu v Partizánskom. Učinkovali: Shroombab, Clive, Byto, Funky, Insect, Cenco, TINA and band, Mate, Hoody, J.R., MY?CO?
17.12.2005
sobota

Praha - Mini párty na Žižkove

Po pozvaní mojim kolegom sme zašli navštíviť jeden mini barík na pražskom Žižkove. Bola to zároveň aj oslava Lukášových narodenín. Kto je Lukáš, nie je podstatné ;-))) Každý sme tam spoznali dosť zaujimavých ľudí a ďalších slovákov a ako správny slováci sme z podniku odchádzali úplne poslední !!! ;-)15:37Po pozvaní mojim kolegom sme zašli navštíviť jeden mini barík na pražskom Žižkove. Bola to zároveň aj oslava Lukášových narodenín. Kto je Lukáš, nie je podstatné ;-))) Každý sme tam spoznali dosť zaujimavých ľudí a ďalších slovákov a ako správny slováci sme z podniku odchádzali úplne poslední !!! ;-)
12.12.2005
pondelok

Clubber Birthday Session 5 #2

Takže narodeninová párty sa tentoraz konala v Ružomberskom KD Veľká Dvorana, na ktorej sa predstavilo celkom jedenásť dj´s, všetci mimochodom zo SVK. Samozrejme pre tých čo vydržali bolo pripravené aj afterko v x-clube. A tu prosím zhliadnite zopár fotečiek. 18:58Takže narodeninová párty sa tentoraz konala v Ružomberskom KD Veľká Dvorana, na ktorej sa predstavilo celkom jedenásť dj´s, všetci mimochodom zo SVK. Samozrejme pre tých čo vydržali bolo pripravené aj afterko v x-clube. A tu prosím zhliadnite zopár fotečiek.

Clubber Birthday Session 5

01:00Takže narodeninová párty sa tentoraz konala v novom priestore : ružomberskom KD Veľká Dvorana na ktorej sa predstavilo dokopy jedenásť dj´s,mimochodom všetci zo SVK. Po nej sa konala este afterparty,ktorá dala bodku za celkom príjemnou párty. A tu prosím zhliadnite pár fotečiek.

Karavana v Ponorke

Karavana - reggae a ska night.

Po dlhšej odmlke opäť vydarená akcia. Tentokrát v štýle reggae a ska v podaní skupiny Karavana. Napriek tomu, že sa začalo trochu s meškaním, zábava gradovala a trvala skoro až do rána. Atmosféra Jamaicy v Ponorke uprostred studeného decembra!

09:15Karavana - reggae a ska night. Po dlhšej odmlke opäť vydarená akcia. Tentokrát v štýle reggae a ska v podaní skupiny Karavana. Napriek tomu, že sa začalo trochu s meškaním, zábava gradovala a trvala skoro až do rána. Atmosféra Jamaicy v Ponorke uprostred studeného decembra!
7.12.2005
streda

Richard Müller turné

Po úspešnom minuloročnom turné opäť pripravil Richard Müller pozoruhodný koncert. S novou kapelou, novým repertoárom to v Prešove riadne roztočili. Veľa ľudí, kvalitny sound, super atmosféra...čo dodať!01:17Po úspešnom minuloročnom turné opäť pripravil Richard Müller pozoruhodný koncert. S novou kapelou, novým repertoárom to v Prešove riadne roztočili. Veľa ľudí, kvalitny sound, super atmosféra...čo dodať!

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch