Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - november 2005

Posledné fotoreporty

29.11.2005
utorok

2. foto - I am the music, ...

Podtatranský štandard potvrdil svoje prednosti. Kvalitné sety, hustý feeling. Bez debaty úroveň akou sa chceme poberať. Hrali Datel, DeF, Big Apple a P. Facetku. Nech sa páči - 2. séria fotiek od Elvysa.00:44Podtatranský štandard potvrdil svoje prednosti. Kvalitné sety, hustý feeling. Bez debaty úroveň akou sa chceme poberať. Hrali Datel, DeF, Big Apple a P. Facetku. Nech sa páči - 2. séria fotiek od Elvysa.
28.11.2005
pondelok

Dance or die IV

V poradí štvrtá párty zo série dance or die sa konala minulú sobotu t.j. 26.11.2005 v prešovskom klube tune-l. Headlinerom tejto párty bola tentoraz dídžejka TECHNODELUXE z Maďarska pôsobiaca aj na Slovensku. Popri nej si na techno stage-i zahrali ika sali,gurry,kayo,leffe. Za house stage to boli: blazey,slym,ika vs. kayo/house special set/. 12:51V poradí štvrtá párty zo série dance or die sa konala minulú sobotu t.j. 26.11.2005 v prešovskom klube tune-l. Headlinerom tejto párty bola tentoraz dídžejka TECHNODELUXE z Maďarska pôsobiaca aj na Slovensku. Popri nej si na techno stage-i zahrali ika sali,gurry,kayo,leffe. Za house stage to boli: blazey,slym,ika vs. kayo/house special set/.

Zanzibar - I AM THE MUSIC, I AM THE FEEL #2

Dobrý zvuk, svetlá, dj´s, plno ľudí, zábava – takto by sa dalo pár slovami opísať horúčka sobotňajšej noci v klube Zanzibar – Poprad. Jednoducho vešeľe jak ma buc! Kto nebol, môže ľutovať. 09:59Dobrý zvuk, svetlá, dj´s, plno ľudí, zábava – takto by sa dalo pár slovami opísať horúčka sobotňajšej noci v klube Zanzibar – Poprad. Jednoducho vešeľe jak ma buc! Kto nebol, môže ľutovať.
26.11.2005
sobota

TAKAAKI ITOH & TOKY v Prahe

Včera sme s radosťou zistili, že do Prahy zavítal Toky s Takaaki Itohom a tak sme zašli pozrieť. Prinášame aj zopár (aj keď biednych) fotiek .. alkohol nie je sranda ;-) Takaaki-ho tam vidno len na jednej fotke (č. 45) s Tokym. Potom došli baterky vo foťáku ;-( Btw, kdesi v budove hral aj Dr. Alban .. naštastie som ho nepočul :)19:16Včera sme s radosťou zistili, že do Prahy zavítal Toky s Takaaki Itohom a tak sme zašli pozrieť. Prinášame aj zopár (aj keď biednych) fotiek .. alkohol nie je sranda ;-) Takaaki-ho tam vidno len na jednej fotke (č. 45) s Tokym. Potom došli baterky vo foťáku ;-( Btw, kdesi v budove hral aj Dr. Alban .. naštastie som ho nepočul :)
23.11.2005
streda

mOnO - SUBCLUB

Mono...ale nie az tak monotonne ako to znie..:) hralo sa od kludnyx bitov minimalu v podani DJ Monoide az do ryxleho a energickeho techna v prevedeni, cosma a dj ultra torsku "inteligentnejsie" techno v podani ruasa a squalla22:31Mono...ale nie az tak monotonne ako to znie..:) hralo sa od kludnyx bitov minimalu v podani DJ Monoide az do ryxleho a energickeho techna v prevedeni, cosma a dj ultra torsku "inteligentnejsie" techno v podani ruasa a squalla

Rainbow Coalition Vol. 2 (SN) #2

Prinášame Vám ďalších zopár fotiek zo sobotňajšej Rainbow Coalition 2 v Spišskej Novej Vsi od mirec-a.15:02Prinášame Vám ďalších zopár fotiek zo sobotňajšej Rainbow Coalition 2 v Spišskej Novej Vsi od mirec-a.
21.11.2005
pondelok

Philips STIGMA_FM#2

Úspešná megaklubovka s názvom Philips STIGMA_FM, ktorá sa konala v bratislavskom klube Babylon je za nami a tu Vám prinášam niekoľko fotečiek.Pre baviacich sa ľudí bol pripravený skvelý line-up s týmito dj’s : FACE, JANKEC, BOLD, RUSH, BARL BOX, SHIMEK, BOSS. 
16:34Úspešná megaklubovka s názvom Philips STIGMA_FM, ktorá sa konala v bratislavskom klube Babylon je za nami a tu Vám prinášam niekoľko fotečiek.Pre baviacich sa ľudí bol pripravený skvelý line-up s týmito dj’s : FACE, JANKEC, BOLD, RUSH, BARL BOX, SHIMEK, BOSS.
20.11.2005
nedeľa

Tiesto Cee Tour 2005 - T-Mobile aréna Praha

Po dlhom čase sa mi podarilo dostať sa na mega-párty v pražskej T-Mobile Aréne. Headliner DJ Tiësto bol hlavný pútač a okrem neho vystúpili aj Scott Bond, Preach, Le Blanc, Quintin, Michael C. Priestor bol zariadeny kvalitnou technikou, ale na druhej strane som z vykonov DJs nebol moc "uchvátení". Hrali dobre, ale štýlovo mi to proste nesedelo .. koľko ľudí, toľko chutíííí .. ;-)22:59Po dlhom čase sa mi podarilo dostať sa na mega-párty v pražskej T-Mobile Aréne. Headliner DJ Tiësto bol hlavný pútač a okrem neho vystúpili aj Scott Bond, Preach, Le Blanc, Quintin, Michael C. Priestor bol zariadeny kvalitnou technikou, ale na druhej strane som z vykonov DJs nebol moc "uchvátení". Hrali dobre, ale štýlovo mi to proste nesedelo .. koľko ľudí, toľko chutíííí .. ;-)

Rainbow Coalition Vol. 2 (SN)

Takže víkend znowu praskal w techno beatoch. Prezrite si fotečky zo Spišskej Novej Vsi z Dancing Baru kde headliner večera bol Dj Boss a po jeho boku Dj's> Palko Facetku a Big Apple.22:38Takže víkend znowu praskal w techno beatoch. Prezrite si fotečky zo Spišskej Novej Vsi z Dancing Baru kde headliner večera bol Dj Boss a po jeho boku Dj's> Palko Facetku a Big Apple.
15.11.2005
utorok

Techno Energy

Tak tu nájdete niekoľko fotiek z podľa mňa veľmi vydarenej akcie Techno Energy v RK, plnej dobrých ľudí a ešte lepšej hudby :)10:46Tak tu nájdete niekoľko fotiek z podľa mňa veľmi vydarenej akcie Techno Energy v RK, plnej dobrých ľudí a ešte lepšej hudby :)
13.11.2005
nedeľa

DROM_01 is back in house

Prinášame Vám fotogalériu z akcie DROM 01 z podniku Isabella, ktorá sa už po druhý krat pekne vydarila v minimalovom tempe. Obsadenie dj's: Leffe, Gurry, Decck 18:08Prinášame Vám fotogalériu z akcie DROM 01 z podniku Isabella, ktorá sa už po druhý krat pekne vydarila v minimalovom tempe. Obsadenie dj's: Leffe, Gurry, Decck
9.11.2005
streda

Tiesto Cee Tour 2005 - ExPo Incheba Bratislava

Prinášame Vám druhú sériu fotiek z Tiesto Cee Tour 2005.
<a href="index.php?url=fotky&sub=galeria&id=59">Prvá séria fotiek od Inspectora.</a>
Report od mattonik-a z Tiesto Cee Tour 2005 nájdete <a href="https://www.drom.sk/reporty/tiesto-expo-incheba-2005" alt="Report z Tiesta 2005 od mattonik-a">tu</a>.22:42Prinášame Vám druhú sériu fotiek z Tiesto Cee Tour 2005. Prvá séria fotiek od Inspectora. Report od mattonik-a z Tiesto Cee Tour 2005 nájdete tu.
7.11.2005
pondelok

Tiesto Cee Tour 2005

Prinášame Vám fotky z Tiesto Cee Tour 2005 v ExPo Incheba Arene, popri boku DJa Tiesta zahrali aj mená ako Schimek,  Tomáš Haverlík, Le Blanc, Corvin Dalek, Chriss, Little Loui, Cocodrilz a Sax ' n ' Jay and Miro Di Nero.
Fotky sú prevažne "lejzríkové" ... V ďalšej sérii fotiek sa fotoreportér dúfam dostal bližšie.
Report od mattonik-a z Tiesto Cee Tour 2005 nájdete <a href="https://www.drom.sk/reporty/tiesto-expo-incheba-2005" alt="Report z Tiesta 2005 od mattonik-a">tu</a>.
<a href="index.php?url=fotky&sub=galeria&id=1000">Druhú sériu fotiek</a> od hyri-ho nájdete <a href="index.php?url=fotky&sub=galeria&id=1000">tu</a>.13:26Prinášame Vám fotky z Tiesto Cee Tour 2005 v ExPo Incheba Arene, popri boku DJa Tiesta zahrali aj mená ako Schimek, Tomáš Haverlík, Le Blanc, Corvin Dalek, Chriss, Little Loui, Cocodrilz a Sax ' n ' Jay and Miro Di Nero. Fotky sú prevažne "lejzríkové" ... V ďalšej sérii fotiek sa fotoreportér dúfam dostal bližšie. Report od mattonik-a z Tiesto Cee Tour 2005 nájdete tu. Druhú sériu fotiek od hyri-ho nájdete tu.
1.11.2005
utorok

Back to the underground

Prinášame Vám fotky zo Starej sladovne (Košice) s headlajnerom Mario-m Ranieri-m. Riport od schmudlu nájdete <a alt="Riport Back To The Underground od schmudlu" href="https://www.drom.sk/reporty/underground-ke">tu</a>.
DJ's: <b>Techno stage:</b> MARIO RANIERI (Schubfaktor/AT), Roland Kadela (Working pro/sk), Herak (Working pro/sk), Tronic (metroklub/sa), Trix (triplex/sk), Black (Working pro/sk)
House stage: CHRIS SADLER ( Roxy booking/CZ), Ricardo (Working pro/sk), P3K (Working pro/sk), Condor (Working pro/sk), Dali (newface/Working pro/sk)20:59Prinášame Vám fotky zo Starej sladovne (Košice) s headlajnerom Mario-m Ranieri-m. Riport od schmudlu nájdete tu. DJ's: Techno stage: MARIO RANIERI (Schubfaktor/AT), Roland Kadela (Working pro/sk), Herak (Working pro/sk), Tronic (metroklub/sa), Trix (triplex/sk), Black (Working pro/sk) House stage: CHRIS SADLER ( Roxy booking/CZ), Ricardo (Working pro/sk), P3K (Working pro/sk), Condor (Working pro/sk), Dali (newface/Working pro/sk)

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch