Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - júl 2006

Posledné fotoreporty

31.7.2006
pondelok

Hrad 06_FM by Saďo, časť 2

2. časť Saďovho fotoreportu z Hrad 06_FM, ktorý sa konal túto sobotu na hrade Beckov.19:532. časť Saďovho fotoreportu z Hrad 06_FM, ktorý sa konal túto sobotu na hrade Beckov.

Hrad 06_FM by Saďo, časť 1

Ako videl sobotný večer na beckovom Hrade 06_FM Saďo so svojím objektívom ? To si môžte pozrieť v tomto fotoreporte.19:48Ako videl sobotný večer na beckovom Hrade 06_FM Saďo so svojím objektívom ? To si môžte pozrieť v tomto fotoreporte.
23.7.2006
nedeľa

Wave B-Day Party @ miniLokal Life 006 - Wave Prešov

42 fotiek z včerajšieho "dramom" ladeného mini Lokal Life-up, kde sa v prešovskom Wave predstavili: ta3on D'n'B másta > DJ Peko, borec DJ Bendhy, DJ Arrow a DJ Saigone. Foto: Snippah23:1042 fotiek z včerajšieho "dramom" ladeného mini Lokal Life-up, kde sa v prešovskom Wave predstavili: ta3on D'n'B másta > DJ Peko, borec DJ Bendhy, DJ Arrow a DJ Saigone. Foto: Snippah

IATM-IATF #8 - od mir-a

Tak opäť nárez v Zanzibare pod taktovkou Palka Facetku! Kvalitná muzička držala v pohybe snáď každého. Všetci šli totálne do potu!16:32Tak opäť nárez v Zanzibare pod taktovkou Palka Facetku! Kvalitná muzička držala v pohybe snáď každého. Všetci šli totálne do potu!
14.7.2006
piatok

Stigma_FM @ Stará Sladovňa Košice - 8.7.2006

114. fotiek zo Stigmy_FM, kde okrem headlinera DJ-a Rush-a zahrali: RUSH /USA/
SCHIMEK, Boss, Grining,Breeth,Bolek,Herak
Haberland,Dodo.man,Wychitawacs a P3K.01:23114. fotiek zo Stigmy_FM, kde okrem headlinera DJ-a Rush-a zahrali: RUSH /USA/ SCHIMEK, Boss, Grining,Breeth,Bolek,Herak Haberland,Dodo.man,Wychitawacs a P3K.
9.7.2006
nedeľa

APOKALYPSA Gold Edition - časť 3

Posledná 3. časť fotiek z Apokalypsy Gold Edition obsahuje 179 fotiek ;-) click & kuk!16:23Posledná 3. časť fotiek z Apokalypsy Gold Edition obsahuje 179 fotiek ;-) click & kuk!
7.7.2006
piatok

APOKALYPSA Gold Edition - časť 2

2. časť fotiek z opäť celkom vydarenej APOKALYPSY Gold Edition ;-))) klikaj, kukaj ... 00:342. časť fotiek z opäť celkom vydarenej APOKALYPSY Gold Edition ;-))) klikaj, kukaj ...
6.7.2006
štvrtok

APOKALYPSA Gold Edition - časť 1

1. časť fotiek z APOKALYPSY Gold Edition, kde vystúpili: LIVE:Arkus P
DJs: Valentino Kanzyani, Dave Clarke, Tobias Luke, Michael Scuberman, Hydrophonic, Radan Mach, Tommy Rogers, Milhaus, Jet Fever, Tiphone, Levis, Maaskot, Michael C, Ronski Speed, BB Mike, Paul Hawk, Spyro, Jerry, Misa Salacova, Toky, Dalo a Boss.14:581. časť fotiek z APOKALYPSY Gold Edition, kde vystúpili: LIVE:Arkus P DJs: Valentino Kanzyani, Dave Clarke, Tobias Luke, Michael Scuberman, Hydrophonic, Radan Mach, Tommy Rogers, Milhaus, Jet Fever, Tiphone, Levis, Maaskot, Michael C, Ronski Speed, BB Mike, Paul Hawk, Spyro, Jerry, Misa Salacova, Toky, Dalo a Boss.
5.7.2006
streda

Space Parade 2006 - od shmudlu

Ak chcete mať aspoň menšiu predstavu o tom, ako to vyzeralo na tohtoročnej Space Parade, nahliadnite do tohto fotoreportu :)22:14Ak chcete mať aspoň menšiu predstavu o tom, ako to vyzeralo na tohtoročnej Space Parade, nahliadnite do tohto fotoreportu :)

APOKALYPSA Gold Edition - od mantraXa

MantraX-ove fotky z APOKALYPSY Gold Edition, kde vystúpili: LIVE:Arkus P DJs: Valentino Kanzyani, Dave Clarke, Tobias Luke, Michael Scuberman, Hydrophonic, Radan Mach, Tommy Rogers, Milhaus, Jet Fever, Tiphone, Levis, Maaskot, Michael C, Ronski Speed, BB Mike, Paul Hawk, Spyro, Jerry, Misa Salacova, Toky, Dalo a Boss.00:01MantraX-ove fotky z APOKALYPSY Gold Edition, kde vystúpili: LIVE:Arkus P DJs: Valentino Kanzyani, Dave Clarke, Tobias Luke, Michael Scuberman, Hydrophonic, Radan Mach, Tommy Rogers, Milhaus, Jet Fever, Tiphone, Levis, Maaskot, Michael C, Ronski Speed, BB Mike, Paul Hawk, Spyro, Jerry, Misa Salacova, Toky, Dalo a Boss.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch