Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - január 2010

Posledné fotoreporty

31.1.2010
nedeľa

Fotoreport z Progress Your Mind s Martinom Rothom part 1

Dámy a páni, Progress Your Mind! Po dlhom čase sme sa mohli opäť zúčastniť tejto skvelej párty na ktorej sa predstavil populárny nemecký DJ a producent Martin Roth.
Sekundovali mu Milan Lieskovský,  Dave Boyle a hurikán EKG :)21:27Dámy a páni, Progress Your Mind! Po dlhom čase sme sa mohli opäť zúčastniť tejto skvelej párty na ktorej sa predstavil populárny nemecký DJ a producent Martin Roth. Sekundovali mu Milan Lieskovský, Dave Boyle a hurikán EKG :)

Fotoreport z párty Only for fun by Cpk

V sobotu sa v skalickej Orlovni konala multižánrová párty Only for fun, na ktorej zahrali Rast S (dnb), Pepek (dnb), The And (dnb), Arti (techno), M.owitch (minimal), Peter Vega (Trance).18:41V sobotu sa v skalickej Orlovni konala multižánrová párty Only for fun, na ktorej zahrali Rast S (dnb), Pepek (dnb), The And (dnb), Arti (techno), M.owitch (minimal), Peter Vega (Trance).
18.1.2010
pondelok

ELECHTROCHATOWICA by Katka

ELECHTROCHATOWICA ZIMA 2010- GURU Session IV.!!! Bohatý line-up, kopec zábavy, šport, mrazivá zima, pokoj a sila prírody, ľudia, drinky, tanečky.. toto všetko bolo súčasťou spomienky na legendárny žilinský klub Guru. Nezabudnuteľná akcia sa konala na Chate Žiar v Rajeckej Lesnej už od piatku 15. 1. 2010. A až do nedeľného rána búchali chlapci spoza gramcov. Všetci ako jedna veľká rodina sme sa stali súčasťou emócií, dimenzií a rytmov, ktoré diktovali djs  z  rôznych krajov Slovenska. Dosky roztočili: Boss, Grining, Facet, Tlama, Funkatron, Drahosh, Geenko, Wanted, Marosh, Tomas Button, October, Caterpillar, Dash, Arab, Jozef Minarik.. Pripájam zopár foto, zo sobotnej noci. Enjoy!23:26ELECHTROCHATOWICA ZIMA 2010- GURU Session IV.!!! Bohatý line-up, kopec zábavy, šport, mrazivá zima, pokoj a sila prírody, ľudia, drinky, tanečky.. toto všetko bolo súčasťou spomienky na legendárny žilinský klub Guru. Nezabudnuteľná akcia sa konala na Chate Žiar v Rajeckej Lesnej už od piatku 15. 1. 2010. A až do nedeľného rána búchali chlapci spoza gramcov. Všetci ako jedna veľká rodina sme sa stali súčasťou emócií, dimenzií a rytmov, ktoré diktovali djs z rôznych krajov Slovenska. Dosky roztočili: Boss, Grining, Facet, Tlama, Funkatron, Drahosh, Geenko, Wanted, Marosh, Tomas Button, October, Caterpillar, Dash, Arab, Jozef Minarik.. Pripájam zopár foto, zo sobotnej noci. Enjoy!

Fotoreport: Standa by Katka

V bratislavskom Subclube po dlhšom čase zadunelo clubové techno rôznych príchutí. Club bol nabitý hudobnými emóciami, roztancovanou masou ľudí, beatmi a všetkým, čo k zaujímavej akcii patrí. Hosťoval britský dj a producent Perc, ktorý v decembri absolvoval japonské miniturné a v marci sa chystá do USA. Jeho remix tracku „Groteska“ (od slovenského producenta Monoide) vyjde na Numb#14. Roztancovaný dav určite nesklamali ani domáci djs: Toky, Monoide a Loktibrada.20:45V bratislavskom Subclube po dlhšom čase zadunelo clubové techno rôznych príchutí. Club bol nabitý hudobnými emóciami, roztancovanou masou ľudí, beatmi a všetkým, čo k zaujímavej akcii patrí. Hosťoval britský dj a producent Perc, ktorý v decembri absolvoval japonské miniturné a v marci sa chystá do USA. Jeho remix tracku „Groteska“ (od slovenského producenta Monoide) vyjde na Numb#14. Roztancovaný dav určite nesklamali ani domáci djs: Toky, Monoide a Loktibrada.
17.1.2010
nedeľa

Fotoreport z party BEATZ.42 by Cpk

V piatok sa v trnavskom ARTklube konalo 42 pokračovanie drum & bassovej noci BEATZ. Beatz crew si tento raz pozvala djs : Switch Technique, Akira, B-complexa a Kukuricu. Ako každá noc strávena na party beatz aj táto bola genialná. Thx beatz crew.18:43V piatok sa v trnavskom ARTklube konalo 42 pokračovanie drum & bassovej noci BEATZ. Beatz crew si tento raz pozvala djs : Switch Technique, Akira, B-complexa a Kukuricu. Ako každá noc strávena na party beatz aj táto bola genialná. Thx beatz crew.
4.1.2010
pondelok

Toky v Poprade od Vlada

Dodatočne ďalšia séria fotiek z nezabudnuteľnej party "Toky v Poprade" od Vlada. V popradskom Zanzibare zahrali DJi Toky, Facet, Pete a Slavo C.19:07Dodatočne ďalšia séria fotiek z nezabudnuteľnej party "Toky v Poprade" od Vlada. V popradskom Zanzibare zahrali DJi Toky, Facet, Pete a Slavo C.
2.1.2010
sobota

Fotky: Nudance XXL #2

Nedávno sa v trenčianskom klube Piano odohrala druhá epizóda párty
Nudance XXL a že to bola  žúrka kvalitná a hustá, na ktorú budú všetci
dlho spomínať bolo už na druhý deň ráno všetkým zúčastneným jasné.
Skvelé výkony hostí z Anglicka Erb n Dub a Aeph či našlapané sety
Gabanna a Dubshoock nenechali nikoho na stoličkách a pretancovali sme
celú noc. Ďakujeme všetkým, ktorí sa prišli zabaviť a tancom takto
zrelaxovať. Vo februári 2010 je pripravené tretie pokračovanie s
headlinermi Ill.Skillz, Splinta a MC Coppa. Viac info čerpajte z webky
www.nudance.sk10:21Nedávno sa v trenčianskom klube Piano odohrala druhá epizóda párty Nudance XXL a že to bola žúrka kvalitná a hustá, na ktorú budú všetci dlho spomínať bolo už na druhý deň ráno všetkým zúčastneným jasné. Skvelé výkony hostí z Anglicka Erb n Dub a Aeph či našlapané sety Gabanna a Dubshoock nenechali nikoho na stoličkách a pretancovali sme celú noc. Ďakujeme všetkým, ktorí sa prišli zabaviť a tancom takto zrelaxovať. Vo februári 2010 je pripravené tretie pokračovanie s headlinermi Ill.Skillz, Splinta a MC Coppa. Viac info čerpajte z webky www.nudance.sk

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch