Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - október 2006

Posledné fotoreporty

29.10.2006
nedeľa

SPIRAL @ Casablanca Zvolen - 21.10.2006

01:00Dňa 21.10.2006 sa v zvolenskej Casablance uskutočnilo v poradí už 16te pokračovanie úspešnej party SPIRAL. Toto pokračovanie malo o to zaujímavejší nádych, kedže bolo zároven oslavou 3tích narodenín SPIRAL crew. Ako headliner sa predstavil maďarský dj a producent SKC, ktorého doplnili domáci Smote, Kubo, X2um, Sleyah, Level, Rudlo a mikrofon mal pod kontrolou MC Shady.

Technotripe Hardfloor @ Považská Bystrica - 28.10.2006

01:00V sobotu 28.10.2006 sa vrátila do Považskej Bystrice kultová akcia TECHNOTRIPE, tentokrát s podtitulom Hardfloor. Ako headliner sa tentokrát predstavil rezident českej megaparty Apokalypsa, DJ Jerry, ktorému zdatne sekundoval mladý slovenský talent LaTECH. Dalej sa na akcii predstavili domáci Deex, Puetro a dvojka Dexi s Anfreem.

Drumaphonic @ Stars Košice - 28.10.2006

V košickom Starse to opäť žilo drumnbassom. Zahrali domáci BENDHY (WorkingPro/Prosac), SLIGHT aka SLYM a prešovčania DUALL & SNIPPAH (Prosac).13:27V košickom Starse to opäť žilo drumnbassom. Zahrali domáci BENDHY (WorkingPro/Prosac), SLIGHT aka SLYM a prešovčania DUALL & SNIPPAH (Prosac).
21.10.2006
sobota

Boombox @ Ponorka Kežmarok - 20.10.2006

Wow!
Tak toto som počul z úst nejedného fanúšika hip-hopu po príchode do Ponorky, ktorá túto noc praskala vo švíkoch. Od začiatku akcie ľudí "zahrieval" DJ Hlavolam. Keď bol už priestor zaplnený a hip-hoperi dosiahli prevádzkovú teplotu, začala breakdance-ová exhibícia formácie Outbreak. "Tance brejkovie" chytili snáď každého.
Hlavným bodom programu hip-hopovej noci však bolo vystúpenie harcovníka zo Šváboviec Zverinu, DJ-om Hlavolamom a beatbox support Osemskij. Zverinov svojský rap a Hlavolamove skreče spôsobili "davovú hip-hopovú psychózu". Joumeni dali jasne najavo, že vychodňare znaju robic rap.17:33Wow! Tak toto som počul z úst nejedného fanúšika hip-hopu po príchode do Ponorky, ktorá túto noc praskala vo švíkoch. Od začiatku akcie ľudí "zahrieval" DJ Hlavolam. Keď bol už priestor zaplnený a hip-hoperi dosiahli prevádzkovú teplotu, začala breakdance-ová exhibícia formácie Outbreak. "Tance brejkovie" chytili snáď každého. Hlavným bodom programu hip-hopovej noci však bolo vystúpenie harcovníka zo Šváboviec Zverinu, DJ-om Hlavolamom a beatbox support Osemskij. Zverinov svojský rap a Hlavolamove skreče spôsobili "davovú hip-hopovú psychózu". Joumeni dali jasne najavo, že vychodňare znaju robic rap.
18.10.2006
streda

Reaction Control 11 - fotky od mantrax-a

01:0089 fotiek zo sobotnajšej Reaction Control 11, ktorá sa konala 14.10.2006 v žilinskom Guru. Okrem headlinera OGI-ho vystúpili aj Schimek, Breeth, Grining, Juris, The And, LaTech, Dexi vs. Anfree a ďalší.
15.10.2006
nedeľa

Prosac Nights 6 (14.10.2006)

Na šiestom vydaní drum'n'bassovej párty PROSAC NIGHTS v prešovskom klube Wave svojimi setmi zaujali DJ-i CENCO & DYKMAN (Codered), PEKO (Ta3on) a BENDHY (Prosac).19:22Na šiestom vydaní drum'n'bassovej párty PROSAC NIGHTS v prešovskom klube Wave svojimi setmi zaujali DJ-i CENCO & DYKMAN (Codered), PEKO (Ta3on) a BENDHY (Prosac).
14.10.2006
sobota

Gramatyka @ Ponorka Kežmarok - 14.10.2006 - od mir-a

Piatok trinásteho "nesklamal" a pripravil nám nemilé prekvapko. Bola ním absencia kapely Zzub, na ktorú sa všetci priaznivci drum n´ bass-u a jungle-u tešili. Všetkým návštevníkom večierku sa teda ospravedlňujeme.
Situáciu riešili dj-i a tak dávali dramík ako sa patrí. Ľudia sa bavili až do rána bieleho...
21:22Piatok trinásteho "nesklamal" a pripravil nám nemilé prekvapko. Bola ním absencia kapely Zzub, na ktorú sa všetci priaznivci drum n´ bass-u a jungle-u tešili. Všetkým návštevníkom večierku sa teda ospravedlňujeme. Situáciu riešili dj-i a tak dávali dramík ako sa patrí. Ľudia sa bavili až do rána bieleho...

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch