Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - február 2009

Posledné fotoreporty

25.2.2009
streda

Flora & Fauna with DJ Tráva @ Plesnivec, Štrbské Pleso - foto by Cobra

Pankáč Tráva zavítal do Tatier, aby ukázal čo je zač. Až do siedmej rána striedavo s Facetom žhavili neutichajúce tatranské publikum.. ;) Fotky by Cobra.17:22Pankáč Tráva zavítal do Tatier, aby ukázal čo je zač. Až do siedmej rána striedavo s Facetom žhavili neutichajúce tatranské publikum.. ;) Fotky by Cobra.
23.2.2009
pondelok

Flora & Fauna with DJ Tráva by mark

Flora & Fauna with DJ Tráva19:58Flora & Fauna with DJ Tráva
22.2.2009
nedeľa

Fotky z Dramatyky by hudri

V tomto roku Ponorka opäť privítala tancuchtivých nadšencov lámavých beatov, ktorí za svoje drahšie vstupné očakávali primeraný prísun zábavy. Žiaľ headlineri večera - kapelka Amphibios nepochopila drum and bassové publikum. To však, ale neubralo na kvalite Dramatyky, ktorú zachránili páni Poly.G s Deliquentom a samozrejme rezident tejto žúrky LE Dj. Tancovalo sa do neskorého rána a nikomu nevadil ani menší počet návštevníkov. Práve naopak, rodinná atmosféra bola na mieste.19:46V tomto roku Ponorka opäť privítala tancuchtivých nadšencov lámavých beatov, ktorí za svoje drahšie vstupné očakávali primeraný prísun zábavy. Žiaľ headlineri večera - kapelka Amphibios nepochopila drum and bassové publikum. To však, ale neubralo na kvalite Dramatyky, ktorú zachránili páni Poly.G s Deliquentom a samozrejme rezident tejto žúrky LE Dj. Tancovalo sa do neskorého rána a nikomu nevadil ani menší počet návštevníkov. Práve naopak, rodinná atmosféra bola na mieste.

Fotky z Apokalypsa 31 - Virtual Reality

Posledná Apokalypsa tak ako sme ju všetci poznali je už za nami. Na 31. diely s podtitulom Virtual Reality sa nam predstavili umelci ako: Vitalic (FR), Ben Sims (UK), Ade Fenton (UK), Cj Bolland & MC Screen (BE) a ďalší.. Teraz nám neostáva nič iné len polroka čakať čo prinesie zmena priestoru a spoločne si zaspomínať pri týchto fotkách na Bobycentrum.23:44Posledná Apokalypsa tak ako sme ju všetci poznali je už za nami. Na 31. diely s podtitulom Virtual Reality sa nam predstavili umelci ako: Vitalic (FR), Ben Sims (UK), Ade Fenton (UK), Cj Bolland & MC Screen (BE) a ďalší.. Teraz nám neostáva nič iné len polroka čakať čo prinesie zmena priestoru a spoločne si zaspomínať pri týchto fotkách na Bobycentrum.
17.2.2009
utorok

Fotky zo Special Place - T&D hala ,Bratislava (13.2.2009)

Prinášame Vám fotoreport z prvej dnb halovky na Slovensku,ktorú poctili svojou návštevou SubFocus (UK),J Majik (UK),Stork crew (AT),Mc Real (UK),Mc Sinista (AT),za domácu scénu to bol L-Plus,Olis Bakulu a Slight.16:35Prinášame Vám fotoreport z prvej dnb halovky na Slovensku,ktorú poctili svojou návštevou SubFocus (UK),J Majik (UK),Stork crew (AT),Mc Real (UK),Mc Sinista (AT),za domácu scénu to bol L-Plus,Olis Bakulu a Slight.

Fotky z Disconnect party 14.2.2009 with Benco & Tlama

Benco, Tlama, Facet a Gabenko v popradskom klube Rock Fabric. Výborné sety, skvelá hudba. Aj keď nie príliš bohatá, ale za to veľmi sympatická účasť sa podpísali pod tento úspešný event. Foto by Cobra.11:05Benco, Tlama, Facet a Gabenko v popradskom klube Rock Fabric. Výborné sety, skvelá hudba. Aj keď nie príliš bohatá, ale za to veľmi sympatická účasť sa podpísali pod tento úspešný event. Foto by Cobra.
14.2.2009
sobota

Fotky z Hardflash - Friday the 13th edition

Opäť mame zasebou jednu z tých luxusnejších akcii s headlinermi ako Mario Ranieri, Milan Lieskovsky, Breeth..18:21Opäť mame zasebou jednu z tých luxusnejších akcii s headlinermi ako Mario Ranieri, Milan Lieskovsky, Breeth..
4.2.2009
streda

Fotoreport z NuDance Broken Beats 24.1.2009

Ako bolo na poslednej akcii NuDance Broken Beats kde sa hral dubstep, breakbeat a liquidný, energický, temný aj tvrdý drum&bass si môžete pripomenúť v krátkom fotoreporte od fotografa Cobra.23:13Ako bolo na poslednej akcii NuDance Broken Beats kde sa hral dubstep, breakbeat a liquidný, energický, temný aj tvrdý drum&bass si môžete pripomenúť v krátkom fotoreporte od fotografa Cobra.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch