Prihlásenie:     Vytlačiť stránku Pošli odkaz e-mailom

Parties - september 2009

Posledné fotoreporty

30.9.2009
streda

Fotoreport z Electrode+LFB by Kačenka

V piatok 29. 09. 2009 v slovenskom SubClube na trón zasadol holandský dubstep. Železo mocne v rukách držal Roel Funcken, ktorý spolu s bratom Donom tvoria duo Funckarma. Neskôr sa panovania ujal N>E>D (Ned Beckett) a z domácich interpretov si kráľovskú korunu nasadil Loktibrada, Peal a Monoide.18:39V piatok 29. 09. 2009 v slovenskom SubClube na trón zasadol holandský dubstep. Železo mocne v rukách držal Roel Funcken, ktorý spolu s bratom Donom tvoria duo Funckarma. Neskôr sa panovania ujal N>E>D (Ned Beckett) a z domácich interpretov si kráľovskú korunu nasadil Loktibrada, Peal a Monoide.
28.9.2009
pondelok

Drumshock 2 fotoreport by Cobra & Lulu

Minulotýždňová rozbíjačka Drumshock urobila svoj druhý úspešný krok a ako to tam vyzeralo si pozriete tu.22:58Minulotýždňová rozbíjačka Drumshock urobila svoj druhý úspešný krok a ako to tam vyzeralo si pozriete tu.
20.9.2009
nedeľa

Fotoreport z Datel vs. Wanted session by Kačenka

Opäť sme sa stretli v turzovskej Drumatike, kde sa ozývali aj tech-housove tračiky od dj Datela a dj Wanteda. Príjemná rodinná atmosféra, zopár drinkov, rozhovorov, muzička.. čo viac dodať? Ďakujem-e chlapcom a teším-e sa, že zas raz.. A teraz zopár fotečiek..19:22Opäť sme sa stretli v turzovskej Drumatike, kde sa ozývali aj tech-housove tračiky od dj Datela a dj Wanteda. Príjemná rodinná atmosféra, zopár drinkov, rozhovorov, muzička.. čo viac dodať? Ďakujem-e chlapcom a teším-e sa, že zas raz.. A teraz zopár fotečiek..
19.9.2009
sobota

Fotoreport z BEATZ.40 by Cpk

V piatok sa v trnavskom Artklube konalo dalšie pokračovanie drum & bass-ovej noci BEATz. Tento raz si beatz crew pozvala legendarých D-Bridge a Instra:mentala s ich autonomic soundom. Ako sme sa super zabavili môžte kuknut po kliknutí. Enjoy.17:46V piatok sa v trnavskom Artklube konalo dalšie pokračovanie drum & bass-ovej noci BEATz. Tento raz si beatz crew pozvala legendarých D-Bridge a Instra:mentala s ich autonomic soundom. Ako sme sa super zabavili môžte kuknut po kliknutí. Enjoy.
10.9.2009
štvrtok

NUDANCE Broken Therapy 12 fotoreport

Na augustovej Nudance žúrke pod Tatrami sa zúčastnilo vyše 200 partypeople a niektorí z nich sú určite na týchto fotkách :)15:26Na augustovej Nudance žúrke pod Tatrami sa zúčastnilo vyše 200 partypeople a niektorí z nich sú určite na týchto fotkách :)
8.9.2009
utorok

Fotoreport z micro.Wilsonic 8 by Kačenka

Micro.fotoreport z piatkového Micro.wilsonicu 8 v bratislavskom PKO.19:15Micro.fotoreport z piatkového Micro.wilsonicu 8 v bratislavskom PKO.
1.9.2009
utorok

Fotoreport z STEREODISCO 10TH ANNIVERSARY by Kačenka

V obľúbenom žilinskom kultúrnom centre Stanica Záriečie sa v sobotu 29. augusta oslavovalo vo veľkom štýle. Chlapci zo stereodisca naložili kvalitnu viac či menej tanečnú hudbu od nujazz, cez funk, soul, brekenbeat, house a elektroniku.. Nechýbalo ani šampanské, torta, rodinná atmosféra, kývanie bokmi, úsmevy, skrátka všetko čo patrí k okrúhlemu 10 ročnému výročiu. 20:29V obľúbenom žilinskom kultúrnom centre Stanica Záriečie sa v sobotu 29. augusta oslavovalo vo veľkom štýle. Chlapci zo stereodisca naložili kvalitnu viac či menej tanečnú hudbu od nujazz, cez funk, soul, brekenbeat, house a elektroniku.. Nechýbalo ani šampanské, torta, rodinná atmosféra, kývanie bokmi, úsmevy, skrátka všetko čo patrí k okrúhlemu 10 ročnému výročiu.

Archív fotoreportov

  • 2014
    • január(1)
    • február
    • marec(1)
    • apríl
    • máj
    • jún
    • júl
    • august
    • september
    • október
    • november
    • december

Mohlo by Vás tiež zaujímať ...

Aktuálne príspevky v diskusiách

Aktuálne príspevky v komentároch